Loading...

C4Me zorgverzekering Een goede C4Me zorgpolis afsluiten

Vandaag nog een zorgverzekering van C4Me nemen? De goedkoopste premie voor 2022 checken? Wil je weten welke zorg wel en niet gedekt worden bij deze verzekeraar? De potentiële aanvullende dekkingen doornemen? Op deze website lees jij alle details t.b.v. C4Me. Wellicht zal je vandaag nog via onze vergelijker een zorgverzekering afsluiten. Het afsluiten stelt erg weinig voor. Met de computer is dit in luttele minuten voor elkaar. Geef hierna je leeftijd in en ontdek zelf het gemak van zorgverzekeringen vergelijken.

Nieuwsgierig wat C4Me betaalt met hun polis? Als jij overstapt van zorgverzekeraar is het verstandig om alle modules degelijk door te nemen. Welke aspecten zijn inbegrepen? In de voorwaarden van de assuradeur kan je hier meer over lezen. Elk jaar fluctueren de uitbetalingen en modules van de verzekeringskantoren. Vermoedelijk zal dit ook zo zijn bij C4Me. Check voor je gaat oversluiten de inhoud van de polissen voor 2022 en de kosten van de polis. Jij kan hiervoor terecht bij de webcare, of online in te zien via de app van de verzekeringsmaatschappij (www.aevitae.com).

C4Me zorgverzekering afsluiten

Benieuwd hoe jij een verzekering bij C4Me kunt afsluiten? Gebruik dan het handige stappenplan.

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (natura en restitutie)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Alternatieve geneeswijzen en bijv. gebit
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. In het volgende scherm check je de af te sluiten verzekeringen (Deventer, Hellevoetsluis, Meppel). Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Check de voorwaarden van de polis en controleer de C4Me vergoedingen 2022. Kijk wat de verzekeraar zegt over het eigen risico.

Het basispakket

De basisverzekering van C4Me is gelijk aan de basiszorgverzekering van andere zorgaanbieders zoals FBTO of ONVZ. Het basispakket moet wettelijk hetzelfde zijn. Ook is het verplicht. Dankzij de basispolis ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Medisch specialist, Ziekenhuis, Bloedonderzoek. Gebruik je zorg uit de basisverzekering? Dan betaal je vaak eerst een eigen risico. Voor 2022 is dit €385. C4Me hanteert meerdere polissen: een natura- of een restitutieverzekering. Ga jij voor Restitutiepolis, dan kan je overal terecht. Wil jij liever een naturapolis, dan wordt niet alle zorg 100% vergoedt. Uitsluitend via aangesloten partijen krijg je 100% vergoeding. Denk bijvoorbeeld aan:

Aanvullende verzekeringen

Bij C4Me mag men de basiszorgverzekering aanvullen met aanvullende verzekeringen. Op die manier verzeker je kosten die niet in jouw basisverzekering zijn inbegrepen. Voorbeelden hiervan zijn alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie. Via de aanvullende polissen stel je een zorgverzekering samen passend bij jouw levensstijl. Belangrijk: dergelijke aanvullende verzekeringen zijn niet verplicht. Ga altijd na of je aanvullende modules ook echt zal gebruiken. In sommige gevallen spreken we van oververzekerd. Een lijst met alle aanvullende verzekeringen 2022 vind je op www.aevitae.com.

Hoe zit het met het eigen risico?

C4Me biedt – net als alternatieve verzekeraars- een stukje verplicht eigen risico. In 2022 is dit €385. Ontvang je zorg uit de basisdekking? Dan betaal je de eerste €385 dus eerst uit eigen zak. Wel zijn er enkele afwijkingen zoals bij de huisarts. Optioneel is een extra stukje eigen risico. Dit is een extra naast de €385. Je kunt het verhogen met stapjes van €100, met maximaal €500. De hoogste trede voor het eigen risico is dus nooit hoger dan €885. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag. Lees ook verder over: Bewuzt en Avéro Achmea verzekering.