Loading...

Zorgverzekering Zwangerschap Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgpolis is verplicht in Nederland. Op basis van een vaste premie per maand, heb je recht op een betrouwbaar zorgpakket van aanbieders als Achmea, FBTO, OHRA, Menzis, VGZ of Univé, Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers. Ieder persoon heeft betrouwbare zorg nodig. En veel mensen benodigen daarnaast extra zorg. Dat kan bijvoorbeeld gaan om zwangerschap. Nieuwsgierig of (de tarieven voor) zwangerschap wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Zodra je een actuele zorgpolis neemt, is het onmisbaar aanvullende dekkingen te inventariseren t.a.v. gebruikelijke operaties en medicijnen. Hoe zit het met de declaraties? In de polis-regels van de betreffende zorgverzekering (Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured, Anderzorg) vind je het antwoord. Elke 12 maanden wisselen de vergoedingen en voorwaarden van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen zwangerschap 2022

Iedere verzekeringsmaatschappij biedt allereerst een zogenoemde basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is voor iedereen gelijk. Daarmee ben je altijd verzekerd voor o.a. Revalidatiezorg, Logopedie, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg of Ziekenvervoer, Huisarts, Bloedonderzoek, Medicijnen. Alleen, wat is de huidige status van zorgverzekering Zwangerschap vergoeding 2022? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Overweeg jij overstappen naar bijvoorbeeld inTwente of Univé? Bekijk dan nauwkeurig de kleine letters rondom dit onderwerp. Onze eigen polis-vergelijker kan je helpen bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor zwangerschap. Raadpleeg hiervoor ook Ell, Liempde, Santpoort, Zevenbergen.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een gewoon goede zorgpolis die rijmt met je speciale zorg-wensen? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Logeerhuis? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig door gebruik te maken van de zorgvergelijker. Welke stappen moet ik volgen? Zonder moeite, met het volgende stappenplan:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (restitutie of natura)
  4. Selecteer optioneel modules als Buitenlanddekking of tandheelkunde
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ontdekt nu de af te sluiten verzekeringen. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Een geschikt pakket gevonden? Download de polisvoorwaarden en controleer de zwangerschap vergoedingen 2022. Kijk wat de verzekeraar zegt over het eigen risico.

Eigen risico Zwangerschap

Eigen risico is de minimale kosten die jaarlijks moet worden bijgelegd in het geval je iets uit je basispakket gebruikt. In 2022 is dit €385. Gaat de tegemoetkoming voor Zwangerschap van het eigen risico af? Het gaat hier om aanmerkelijk specifieke onderwerpen / behandelingen. Deze niet-standaard zorg vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. Om dit te achterhalen check je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. De gegevens kan je downloaden via je online account bij de verzekeraar, of vraag het de de helpdesk van de verzekeraar. Staat je ingreep inbegrepen in jouw basisverzekering? In dat geval betaal je doorgaans zelf een klein gedeelte (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Zit het in een aanvullende verzekering? Hierbij geldt er gewoonlijk niet een bijdrage uit het eigen risico. Check nu direct details over: CZdirect zorgverzekering.