Loading...

Zorgverzekering Verloskundige zorg en kraamzorg uit de aanvullende verzekering Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgverzekering is een verplichting voor iedereen. Aan de hand van een vastgestelde financiële vergoeding, krijg jij een speciaal zorgpakket van onder andere VGZ, Menzis, Achmea, OHRA, CZ of Interpolis, Univé, United Consumers, Zilveren kruis. Ieder persoon heeft betrouwbare zorg nodig. Veel consumenten hebben specifieke behoeftes. Voor jou heeft dat misschien te maken met verloskundige zorg en kraamzorg uit de aanvullende verzekering. Nieuwsgierig of (de tarieven voor) verloskundige zorg en kraamzorg uit de aanvullende verzekering wordt gedekt met jouw zorgverzekering? In het geval jij een vernieuwde zorgverzekering regelt, is het verstandig om je aanvullende dekkingen te analyseren rondom reguliere ingrepen en geneeswijzen. Hoe zit het met de declaraties? In de polis-regels van de betreffende zorgverzekering (Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA) vind je het antwoord. Elke 12 maanden wisselen de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen verloskundige zorg en kraamzorg uit de aanvullende verzekering 2022

Jouw verzekering heeft een zogenoemde basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is bij alle maatschappijen overeenkomstig. Daarmee ben je standaard verzekerd voor kostenposten zoals Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Ergotherapie, Logopedie en natuurlijk Ziekenhuis, Medicijnen, Huisarts, Ziekenvervoer. Alleen, wat moet ik weten over zorgverzekering Verloskundige zorg en kraamzorg uit de aanvullende verzekering vergoeding 2022? Is dit ook geregeld in dit pakket? Overweeg jij oversluiten naar C4Me of Zorg en Zekerheid? Lees dan grondig de voorwaarden rondom dit onderwerp. De zorgvergelijker op deze pagina helpt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor verloskundige zorg en kraamzorg uit de aanvullende verzekering. Bekijk vergoedingen in o.a. Ede, Lauwerzijl, Rolde, Wormerveer.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een persoonlijke verzekering, die matcht met je speciale zorg-wensen? Relevant voor Vergoedingen Kaakoverzichtsfoto? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig aan de hand van de zorgvergelijker. Wat komt daar bij kijken? Zonder moeite, middels het stappenplan hieronder:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (natura of restitutie)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Fysio en orthodontie
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ziet nu de toepasbare verzekeringen. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Een geschikt pakket gevonden? Check de polisvoorwaarden en bekijk de verloskundige zorg en kraamzorg uit de aanvullende verzekering vergoedingen 2022. Vergeet niet het eigen risico.

Eigen risico Verloskundige zorg en kraamzorg uit de aanvullende verzekering

Het eigen risico is het bedrag dat jaarlijks moet worden bijgelegd in de situatie dat je iets uit je basispakket gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Gaan tarieven m.b.t. Verloskundige zorg en kraamzorg uit de aanvullende verzekering van mijn eigen risico af? We praten over vrij individuele kwesties / ingrepen. Deze bijzondere behandeling gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Om dit te achterhalen check je de overeenkomst / polisblad. De gegevens vind je online (website maatschappij), of vraag het de de servicemedewerkers van de verzekeringsmaatschappij. Vind je ze ingreep in het basispakket? In die situatie betaal je meestal zelf een klein gedeelte (€385) door de eigen bijdrage. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Dan vragen verzekeraars doorgaans niet een bijdrage uit het eigen risico. Bekijk ook alles over: C4Me verzekering.