Loading...

Zorgverzekering Urine-opvangzakken en katheters Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgpolis is een verplichting voor iedereen. Aan de hand van een bepaald maandtarief, krijg jij een betrouwbaar zorgpakket van o.a. Achmea, FBTO, OHRA, VGZ, Menzis en Univé, Bewuzt, United Consumers, Interpolis. Iedereen heeft betrouwbare zorg nodig. Veel consumenten benodigen daarnaast extra zorg. Dat kan bijvoorbeeld gaan om urine-opvangzakken en katheters. Nieuwsgierig of (behandelingen rondom) urine-opvangzakken en katheters wordt gedekt met jouw zorgverzekering? Wanneer je een vernieuwde zorgverzekering kiest, is het slim om alle aanvullende dekkingen te checken ten aanzien van gebruikelijke operaties en medicijnen. Hoe zit het met de declaraties? In de polis-regels van de verzekeringsmaatschappij (Besured, HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden) vind je het antwoord. Elk nieuw jaar wijzigen de modules, tarieven en dekkingen van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen urine-opvangzakken en katheters 2020

Elke verzekering biedt allereerst een zogenaamde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij alle maatschappijen overeenkomstig. Op die manier ben je altijd verzekerd voor zaken als Revalidatiezorg, Dieetadvies, Logopedie, Wijkverpleging en Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen, Bloedonderzoek. Echter, wat moet ik weten over zorgverzekering Urine-opvangzakken en katheters vergoeding 2020? Is dit ook geregeld in dit pakket? Meteen een andere polis te nemen bij Interpolis of PMA? Lees dan kritisch de regels ten aanzien van deze behandelingen. De vergelijker hieronder helpt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor urine-opvangzakken en katheters. Lees specifieke info op pagina’s als Duivendrecht, Landgraaf, Rijs, Witteveen.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een klantvriendelijke verzekeraar die aansluit op jouw specifieke zorg-nood? Relevant voor Vergoedingen Infraroodapparatuur bij gehoorbeperking? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel met behulp van de online tool. Hoe gaat dat in z’n werk?Binnen 5 minuten, aan de hand van het stappenplan hieronder:

  1. Hoe oud ben je?
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (natura en restitutie)
  4. Selecteer optioneel modules als Fysio of natuurlijk orthodontie
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. Je vergelijkt nu in een keer de af te sluiten verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Raadpleeg het polisblad, en bekijk de urine-opvangzakken en katheters vergoedingen 2020. Vergeet niet het eigen risico.

Eigen risico Urine-opvangzakken en katheters

Het concept eigen risico de vergoeding die jaarlijks moet worden bijgelegd wanneer je zorgkosten maakt. In 2020 ligt dit op €385. Gaan kosten rondom Urine-opvangzakken en katheters ten koste van het eigen risico? Het gaat hier om zeer kenmerkende kwesties / behandelwijzen. Deze bijzondere behandeling kan ten koste gaan van het eigen risico. Hiervoor raadpleeg je de overeenkomst / polisblad. De polis kan je downloaden via internet (bij de assuradeur), of raadpleeg de ondersteuningsdienst van de verzekeraar. Zit de gewenste therapie wel in de basisdekking? In die situatie betaal je meestal een deel van de zorg (€385) via het eigen risico. Zit dit in een module van de aanvullende verzekering? In dat geval eisen verzekeringen doorgaans geen eigen risico! Bekijk ook alles over: Salland Zorgverzekering.