Loading...

Zorgverzekering Sportmedisch advies Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgpolis is in ons land een must. Aan de hand van vooraf bepaalde poliskosten, heb je recht op een betrouwbaar zorgpakket van bijv. Achmea, VGZ, FBTO, CZ, Menzis en Univé, Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers. Ieder mens wil de beste zorg. En veel mensen moeten hebben specialistische zorg. In dit geval misschien wel sportmedisch advies. Benieuwd of (alle onkosten voor) sportmedisch advies wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Zodra je een andere zorgpolis neemt, is het verstandig om je aanvullende dekkingen te bekijken rondom veel voorkomende medische behandelingen en geneeswijzen. Hoe zit het met de declaraties? In de kleine letters van de betreffende zorgverzekering (Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg, Promovendum) wordt dit duidelijk uitgelegd. Ieder jaar wijzigen de vergoedingen en voorwaarden van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen sportmedisch advies 2023

Uw verzekeringsmaatschappij bestaat uit een zogenaamde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde. Zo ben je gedekt voor zaken als Verloskundige zorg, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg en natuurlijk Ziekenhuis, Medicijnen, Bloedonderzoek, Huisarts. Alleen, hoe zit het met zorgverzekering Sportmedisch advies vergoeding 2023? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Overweeg jij overstappen naar bijvoorbeeld HEMA of Zorg en Zekerheid? Doorzoek dan kritisch de condities m.b.t. deze situatie. Onze eigen polis-vergelijker ondersteunt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor sportmedisch advies. Je treft hier ook meer info over Dirkshorn, Kollumerpomp, Raamsdonksveer, Wijdenes.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een persoonlijke verzekering, die aansluit op jouw eigen zorgvragen? Onder ander voor Vergoedingen Gezondheidscursus? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig via deze online vergelijker. Hoe werkt het? Binnen 5 minuten, met het stappenplan hieronder:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (natura & restitutie)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Lenzen en brillen of tandheelkunde
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. Je ontdekt nu alle mogelijke verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Een geschikt pakket gevonden? Download de voorwaarden van de polis en bekijk de sportmedisch advies vergoedingen 2023. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Eigen risico Sportmedisch advies

Jouw eigen risico is de vergoeding die jaarlijks moet worden bijgelegd in de situatie dat je iets uit je basispakket gebruikt. In 2023 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan kosten rondom Sportmedisch advies van de eigen bijdrage af? Het gaat hier om tamelijk specifieke thema’s / behandelingen. Deze bijzondere behandeling gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Om dit te achterhalen download je de overeenkomst / polisblad. De polis vind je op de website van de verzekeraar, of vraag je op bij de servicemedewerkers van de verzekeraar. Vind je ze opname wel in de basisdekking? In die situatie vergoed jij meestal een deel van de zorg (€385) door de eigen bijdrage. Zit dit in een module van de aanvullende verzekering? In deze situatie vragen verzekeraars doorgaans geen eigen stukje uit het eigen risico. Check nu direct details over: OHRA vergoedingen.