Loading...

Zorgverzekering Sportkeuring Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgverzekering moet iedereen zelf regelen. Aan de hand van een vaste premie per maand, krijg jij een uniek zorgpakket van bijvoorbeeld VGZ, Menzis, CZ, Achmea, OHRA of Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis, Univé. Elke Nederlander wil goede zorg ontvangen. Veel consumenten moeten ook extra behandelingen hebben. Voor jou heeft dat misschien te maken met sportkeuring. Achterhalen of (behandelingen rondom) sportkeuring wordt gedekt met jouw zorgverzekering? Zodra je een andere zorgpolis kiest, is het aan te raden aanvullende dekkingen te checken ten aanzien van veel voorkomende operaties en medicijnen. Wat wordt wel en niet gedekt? In de polis-regels van jouw verzekeraar (Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Besured) lees je er alles over. Elke 12 maanden wijzigen de modules, tarieven en dekkingen van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen sportkeuring 2023

Iedere verzekeringsmaatschappij beslaat een belangrijke basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is voor iedereen hetzelfde. Op die manier ben je altijd verzekerd voor kostenposten zoals Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg maar ook Bloedonderzoek, Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis. Maar, hoe zit het met zorgverzekering Sportkeuring vergoeding 2023? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Overweeg jij een andere polis te nemen bij Kiemer of Promovendum? Doorzoek dan kritisch de condities rondom dit thema. De onderstaande vergelijker kan je helpen bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor sportkeuring. Open ook onze pagina over Diphoorn, Kollum, Raamsdonk, Wijckel.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een gewoon goede zorgpolis die aansluit op je speciale zorg-nood? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Geriatrische revalidatie? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig via deze online vergelijker. Hoe gaat dat in z’n werk?Super eenvoudig, via het stappenplan hieronder:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Wil je een hoog of laag eigen risico?
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (natura & restitutie)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Buitenlanddekking en orthodontie
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je ziet nu alle mogelijke verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Een geschikt pakket gevonden? Raadpleeg het polisblad, en controleer de sportkeuring vergoedingen 2023. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Eigen risico Sportkeuring

Het concept eigen risico het zorgbedrag dat jaarlijks moet worden bijgelegd wanneer je zorgkosten maakt. In 2023 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaat de tegemoetkoming voor Sportkeuring van mijn eigen risico af? We praten over nogal kenmerkende thema’s / behandelingen. Deze specifieke zorg vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. Daarvoor raadpleeg je het actuele polisblad. Deze vind je op de website van de verzekeraar, of neem contact op met de klantenservice van de verzekeraar. Vind je ze opname in de algemene basisdekking? In die situatie compenseer jij in de regel zelf een klein gedeelte (€385) uit je eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? In deze situatie eisen verzekeringen meestal niet een bijdrage uit het eigen risico. Check nu direct details over: National Academic vergoedingen.