Loading...

Zorgverzekering Refractiechirurgie Hoe zit het met vergoedingen en eigen risico?

Een zorgpolis moet iedereen zelf regelen. Aan de hand van een bepaald maandtarief, kan jij profiteren van een uniek zorgpakket van aanbieders als Menzis, Achmea, OHRA, VGZ, CZ en United Consumers, Bewuzt, Univé, Zilveren kruis. Iedereen wil goede zorg ontvangen. Veel patiënten moeten ook extra behandelingen hebben. Dat kan bijvoorbeeld gaan om refractiechirurgie. Wil jij weten of (behandelingen rondom) refractiechirurgie ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? In het geval jij een nieuwe zorgverzekering neemt, is het goed om alle aanvullende dekkingen te inventariseren ten aanzien van reguliere operaties en medicijnen. Hoe zit het met de declaraties? In de polis-beschrijvingen van de verzekeringsmaatschappij (Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured) wordt dit duidelijk uitgelegd. Elke 12 maanden wijzigen de keuzes, declaraties en modules van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen refractiechirurgie 2022

Iedere polis beslaat een belangrijke basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is voor iedereen overeenkomstig. Op die manier ben je standaard verzekerd voor o.a. Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Verloskundige zorg of Huisarts, Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenhuis. Alleen, hoe zit het met zorgverzekering Refractiechirurgie vergoeding 2022? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Bezig met switchen naar DSW of UMC Zorgverzekering? Lees dan grondig de voorwaarden m.b.t. deze situatie. De zorgvergelijker op deze pagina kan je helpen bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor refractiechirurgie. Open ook onze pagina over De Waal, Kampen, Overloon, Wenum Wiesel.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een klantvriendelijke verzekeraar die rijmt met je unieke zorg-wensen? Onder ander voor Vergoedingen Dyslexiezorg? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker met behulp van deze online vergelijker. Maar hoe kan ik dat doen? Binnen 5 minuten, aan de hand van ons stappenplan:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (restitutie of natura)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Buitenlanddekking of natuurlijk orthodontie
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. In het volgende scherm check je de toepasbare verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Check het polisblad, en bekijk de refractiechirurgie vergoedingen 2022. Let met name op het eigen risico.

Eigen risico Refractiechirurgie

Het concept eigen risico de minimale kosten die je jaarlijks moet inleggen in de situatie dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 bedraagt dit €385. Gaan de vergoedingen van Refractiechirurgie ten koste van het eigen risico? Het betreft zeer unieke onderwerpen / therapieën. Deze niet-standaard ingreep kan ten koste gaan van het eigen risico. Daarvoor doorzoek het geldige polisblad. Dit kan je downloaden via je online account bij de verzekeraar, of vraag je op bij de ondersteuningsdienst van de verzekeringsmaatschappij. Staat je therapie in het basispakket? Dan voldoe je doorgaans een deel van de zorg (€385) via het eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? In dat geval is er gewoonlijk geen bijdrage uit jouw eigen risico. Lees nu verder over: Delta Lloyd dekking.