Loading...

Zorgverzekering Reconstructieve chirurgie Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgpolis is in ons land een must. Op basis van vooraf bepaalde poliskosten, kun je gebruik maken van een uniek zorgpakket van bijvoorbeeld OHRA, Menzis, VGZ, Achmea, CZ en Univé, Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers. Elke Nederlander kan deskundige zorg krijgen. Veel patiënten moeten ook extra behandelingen hebben. In dit geval misschien wel reconstructieve chirurgie. Benieuwd of (behandelingen rondom) reconstructieve chirurgie wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Op het moment dat jij een nieuwe zorgverzekering regelt, is het aan te raden alle aanvullende dekkingen te checken t.a.v. gebruikelijke behandelingen en medicijnen. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de polis-beschrijvingen van jouw verzekeraar (Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Besured) lees je er alles over. Elk nieuw jaar wijzigen de vergoedingen en voorwaarden van de assuradeurs.

Vergoedingen reconstructieve chirurgie 2023

Uw polis bestaat uit een zogenaamde basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is bij alle maatschappijen identiek. Zo ben je standaard verzekerd voor o.a. Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Logopedie en Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medisch specialist. Let op: wat is de huidige status van zorgverzekering Reconstructieve chirurgie vergoeding 2023? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Bezig met oversluiten naar CZdirect of OZF? Doorzoek dan kritisch de condities ten aanzien van dit onderwerp. De zorgvergelijker op deze pagina ondersteunt bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor reconstructieve chirurgie. Of lees meer over De Tike, Kallenkote, Overberg, Welsum.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een verzekering op maat, die in lijn is met jouw eigen zorg-wensen? Onder ander voor Vergoedingen Dyslexie? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel via internet. Welke stappen moet ik volgen? Heel simpel, via het volgende stappenplan:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (restitutie of natura)
  4. Selecteer optioneel modules als Fysio of gebit
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je ontdekt nu alle beschikbare verzekeraars. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Analyseer de voorwaarden van de polis en bekijk de reconstructieve chirurgie vergoedingen 2023. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Reconstructieve chirurgie

Het concept eigen risico het bedrag dat je zelf moet betalen in het geval je gebruik maakt van het pakket. In 2023 bedraagt dit €385. Gaan de vergoedingen van Reconstructieve chirurgie van het eigen risico af? Het gaat hier om betrekkelijk bijzondere kwesties / ingrepen. Deze specifieke zorg gaat mogelijk van jouw eigen risico af. In dit geval download je het geldige polisblad. Deze raadpleeg je online (website maatschappij), of vraag het de de klantenservice van de verzekeraar. Zit de gewenste opname in de algemene basisdekking? In dat geval betaal je doorgaans zelf een klein gedeelte (€385) door de eigen bijdrage. Zit het in een aanvullende verzekering? Hierbij eisen verzekeringen in de regel geen eigen stukje uit het eigen risico. Check nu direct details over: CZ dekking.