Loading...

Zorgverzekering Maagverkleining Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgpolis is in ons land een must. Uitgaande van vooraf bepaalde poliskosten, kan jij profiteren van een uniek zorgpakket van onder andere Menzis, FBTO, Achmea, OHRA, VGZ of Bewuzt, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Iedereen wil goede zorg ontvangen. En veel mensen moeten ook extra behandelingen hebben. Dat kan bijvoorbeeld gaan om maagverkleining. Achterhalen of (de kosten omtrent) maagverkleining ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Wanneer je een vernieuwde zorgverzekering regelt, is het goed om de aanvullende dekkingen te bekijken met betrekking tot gebruikelijke operaties en therapieën. Wat wordt wel en niet gedekt? In de polis-regels van de betreffende zorgverzekering (Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum) wordt dit duidelijk uitgelegd. Elk nieuw jaar veranderen de keuzes, declaraties en modules van de assuradeurs.

Vergoedingen maagverkleining 2023

Jouw verzekering bestaat uit een zogenoemde basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is bij alle maatschappijen gelijk. Op die manier ben je gedekt voor o.a. Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Ergotherapie, Wijkverpleging en natuurlijk Ziekenvervoer, Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenhuis. Maar, wat is de huidige status van zorgverzekering Maagverkleining vergoeding 2023? Moet je dit mogelijk zelf betalen? Meteen een andere polis te nemen bij FBTO en PMA? Doorzoek dan nauwkeurig de kleine letters rondom dit thema. De vergelijker hieronder begeleidt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor maagverkleining. Zie ook meer info over Borger, Heteren, Ochten, Veenhuizen.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een klantvriendelijke verzekeraar die rijmt met jouw specifieke zorg-nood? Denk dan aan Vergoedingen Behandeling tegen snurken? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel door gebruik te maken van de zorgvergelijker. Wat komt daar bij kijken? Erg makkelijk, aan de hand van het volgende stappenplan:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Wil je een hoog of laag eigen risico?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (restitutie of natura)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Buitenlanddekking en tandarts
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. In het volgende scherm check je de af te sluiten verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Download de voorwaarden van de polis en geef extra aandacht aan de maagverkleining vergoedingen 2023. Kijk wat de verzekeraar zegt over het eigen risico.

Eigen risico Maagverkleining

Eigen risico is het bedrag dat jaarlijks moet worden bijgelegd wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Gaan tarieven m.b.t. Maagverkleining ten koste van het eigen risico? Het gaat hier om aanmerkelijk unieke aangelegenheden / behandelingen. Deze specifieke zorg vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. Daarvoor doorzoek de overeengekomen voorwaarden / polisblad. De gegevens vind je via internet (bij de assuradeur), of contacteer de ondersteuningsdienst van de verzekeringsmaatschappij. Zit deze opname in het basispakket? Dan betaal je in de regel een deel van de zorg (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Zit dit in een module van de aanvullende verzekering? Hierbij is er in de regel niet een bijdrage uit het eigen risico. Lees nu verder over: Salland Zorgverzekering vergelijken.