Loading...

Zorgverzekering Maagband Hoe zit het met vergoedingen en eigen risico?

Een zorgpolis moet iedereen zelf regelen. Op basis van een vaste premie per maand, heb je recht op een speciaal zorgpakket van aanbieders als FBTO, CZ, Menzis, Achmea, VGZ of Interpolis, United Consumers, Bewuzt, Univé. Iedereen heeft betrouwbare zorg nodig. Veel consumenten benodigen daarnaast extra zorg. Dat kan bijvoorbeeld gaan om maagband. Achterhalen of (behandelingen rondom) maagband wordt betaald uit de zorgverzekering? Op het moment dat jij een andere zorgpolis kiest, is het slim om alle aanvullende dekkingen te analyseren met betrekking tot gangbare behandelingen en geneesmethoden. Hoe zit het met de declaraties? In de polis-regels van jouw polis (Anderzorg, Promovendum, Besured, HEMA) wordt dit duidelijk uitgelegd. Elk jaar wisselen de modules, tarieven en dekkingen van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen maagband 2022

Elke verzekering beslaat een belangrijke basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is bij alle maatschappijen identiek. Hiermee heb je altijd een goede dekking voor zaken als Logopedie, Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Ergotherapie of Ziekenvervoer, Medicijnen, Huisarts, Ziekenhuis. Alleen, wat moet ik weten over zorgverzekering Maagband vergoeding 2022? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Bezig met een polis afsluiten bij De Amersfoortse en Ohra? Check dan nauwkeurig de regels rondom deze behandelingen. Onze eigen polis-vergelijker helpt bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor maagband. Lees handige informatie over Borculo, Herwijnen, Obdam, Veenendaal.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een persoonlijke verzekering, die aansluit op je speciale zorgbehoeftes? Denk dan aan Vergoedingen Zweten? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel met behulp van deze online vergelijker. Wat komt daar bij kijken? Heel simpel, middels het stappenplan hieronder:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Wil je een hoog of laag eigen risico?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (natura of restitutie)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Fysio en bijv. tandarts
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je vergelijkt nu in een keer de opties voor verzekeringen. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Check het polisblad, en controleer de maagband vergoedingen 2022. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Maagband

Jouw eigen risico is de minimale kosten die je zelf moet betalen wanneer je gebruik maakt van het pakket. In 2022 is dit €385. Gaan de vergoedingen van Maagband ten koste van het eigen risico? Het gaat hier om redelijk individuele thema’s / therapieën. Deze niet-standaard zorg kan ten koste gaan van het eigen risico. Om dit te achterhalen raadpleeg je het actuele polisblad. De gegevens vind je online (website maatschappij), of raadpleeg de ondersteuningsdienst van de verzekeraar. Zit deze opname in de algemene basisdekking? In dat geval vergoed jij in de regel zelf een klein gedeelte (€385) via het eigen risico. Zit het in een aanvullende verzekering? Dan is er meestal geen bijdrage uit jouw eigen risico. Lees nu verder over: Promovendum vergelijken.