Loading...

Zorgverzekering Inlays Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgverzekering is in ons land een must. In ruil voor vooraf bepaalde poliskosten, mag je aanspraak maken op een betrouwbaar zorgpakket van o.a. VGZ, FBTO, OHRA, CZ, Menzis of United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis, Univé. Ieder persoon wil goede zorg ontvangen. Veel Hollanders benodigen daarnaast extra zorg. Bijvoorbeeld rondom inlays. Benieuwd of (de tarieven voor) inlays wordt gedekt met jouw zorgverzekering? Zodra je een actuele zorgpolis afsluit, is het verstandig om de aanvullende dekkingen te analyseren rondom veel voorkomende medische behandelingen en therapieën. Hoe zit het met de declaraties? In de polis-beschrijvingen van de verzekeringsmaatschappij (HEMA, Promovendum, Anderzorg, Besured) wordt dit duidelijk uitgelegd. Elk nieuw jaar wisselen de modules, tarieven en dekkingen van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen inlays 2023

Uw polis biedt allereerst een zogenaamde basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is bij alle maatschappijen overeenkomstig. Op die manier ben je altijd verzekerd voor o.a. Logopedie, Revalidatiezorg, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg en natuurlijk Huisarts, Ziekenhuis, Medisch specialist, Bloedonderzoek. Alleen, wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Inlays vergoeding 2023? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Meteen een andere polis te nemen bij CZ en PNOZorg? Check dan grondig de condities ten aanzien van dit onderwerp. De onderstaande vergelijker kan je helpen bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor inlays. Bekijk vergoedingen in o.a. Bergen op Zoom, Heenvliet, Nieuwveen, Tollebeek.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een gewoon goede zorgpolis die matcht met jouw specifieke zorgvragen? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen V-codes? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel met behulp van deze online vergelijker. Hoe gaat dat in z’n werk?Binnen 5 minuten, met het stappenplan hieronder:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (restitutie en natura)
  4. Selecteer optioneel modules als Buitenlanddekking en bijv. tandheelkunde
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ziet nu alle beschikbare verzekeraars. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Een goede keuze kunnen maken? Raadpleeg de voorwaarden van de polis en controleer de inlays vergoedingen 2023. Vergeet niet de eigen bijdrage.

Eigen risico Inlays

Eigen risico is de vergoeding die jaarlijks moet worden bijgelegd als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Gaan de vergoedingen van Inlays ten koste van het eigen risico? We praten over vrij specifieke onderwerpen / behandelwijzen. Deze niet-standaard behandeling gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Hiervoor check je het actuele polisblad. Dit tref je via je online account bij de verzekeraar, of raadpleeg de ondersteuningsdienst van jouw verzekeringskantoor. Zit deze opname in het basispakket? In die situatie voldoe je meestal het eerste deel (€385) via het eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Hierbij vragen verzekeraars in de regel geen eigen risico! Check nu direct details over: CZdirect ziektekostenverzekering.