Loading...

Zorgverzekering Herstellingsoord Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgverzekering is een verplichting voor iedereen. Aan de hand van vooraf bepaalde poliskosten, heb je recht op een betrouwbaar zorgpakket van bijv. FBTO, OHRA, CZ, VGZ, Achmea en Bewuzt, Zilveren kruis, Univé, Interpolis. Elke Nederlander wil goede zorg ontvangen. Veel patiënten moeten ook extra behandelingen hebben. In dit geval misschien wel herstellingsoord. Nieuwsgierig of (alle onkosten voor) herstellingsoord wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Wanneer je een vernieuwde zorgverzekering regelt, is het aan te raden de aanvullende dekkingen te inventariseren ten aanzien van veel voorkomende operaties en geneeswijzen. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de polis-beschrijvingen van de verzekeringsmaatschappij (Anderzorg, Besured, HEMA, Promovendum) vind je het antwoord. Elk jaar wijzigen de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen herstellingsoord 2022

Jouw verzekering biedt allereerst een zogenoemde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij alle maatschappijen hetzelfde. Daarmee heb je altijd een goede dekking voor o.a. Gehandicaptenzorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg maar ook Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenvervoer. Belangrijk: wat moet ik weten over zorgverzekering Herstellingsoord vergoeding 2022? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Overweeg jij een polis afsluiten bij Ik en OZF? Check dan goed de voorwaarden rondom deze situatie. De vergelijker hieronder kan je helpen bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor herstellingsoord. Of lees meer over Beegden, Haps, Nieuw-Balinge, Terheijden.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een verzekering op maat, die rijmt met jouw specifieke zorgvragen? Onder ander voor Vergoedingen Steunzolen? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker aan de hand van de zorgvergelijker. Hoe werkt het? Binnen 5 minuten, met het stappenplan hieronder:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Wil je een hoog of laag eigen risico?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (restitutie of natura)
  4. Selecteer optioneel modules als Fysio en bijv. gebit
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je vergelijkt nu in een keer alle beschikbare verzekeraars. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Download de kleine lettertjes en bekijk de herstellingsoord vergoedingen 2022. Vergeet niet de eigen bijdrage.

Eigen risico Herstellingsoord

Het eigen risico is het zorgbedrag dat je jaarlijks moet inleggen wanneer je iets uit je basispakket gebruikt. In 2022 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaat de tegemoetkoming voor Herstellingsoord van mijn eigen risico af? Dit zijn nogal specifieke aangelegenheden / behandelwijzen. Deze bijzondere ingreep kan ten koste gaan van het eigen risico. In dit geval doorzoek het actuele polisblad. De polis kan je downloaden online (website maatschappij), of vraag het de de klantenservice van jouw verzekeringskantoor. Zit de gewenste therapie wel in de basisdekking? In dat geval betaal je vaak een deel van de zorg (€385) door de eigen bijdrage. Zit het in een aanvullende verzekering? In deze situatie is er in de regel geen eigen stukje uit het eigen risico. Check nu direct details over: DSW ziektekosten.