Loading...

Zorgverzekering Geriatrische revalidatie Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgpolis is een verplichting voor iedereen. Mede door een vastgestelde financiële vergoeding, heb je recht op een betrouwbaar zorgpakket van bedrijven als VGZ, Menzis, CZ, OHRA, FBTO en Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers, Univé. Ieder persoon wil goede zorg ontvangen. Veel consumenten moeten ook extra behandelingen hebben. Voor jou heeft dat misschien te maken met geriatrische revalidatie. Benieuwd of (behandelingen rondom) geriatrische revalidatie ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Zodra je een nieuwe zorgverzekering kiest, is het goed om je aanvullende dekkingen te inventariseren ten aanzien van gangbare medische behandelingen en therapieën. Hoe zit het met de declaraties? In de voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij (HEMA, Anderzorg, Promovendum, Besured) vind je het antwoord. Elk jaar wisselen de modules, tarieven en dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen geriatrische revalidatie 2022

Elke zorgverzekering biedt allereerst een zogenoemde basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar gelijk. Hiermee heb je altijd een goede dekking voor kostenposten zoals Dieetadvies, Ergotherapie, Verloskundige zorg, Logopedie of Bloedonderzoek, Huisarts, Medicijnen, Medisch specialist. Echter, wat moet ik weten over zorgverzekering Geriatrische revalidatie vergoeding 2022? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Direct overstappen naar bijvoorbeeld De Friesland en Pro Life? Check dan grondig de kleine letters ten aanzien van dit thema. Onze eigen polis-vergelijker helpt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor geriatrische revalidatie. Open ook onze pagina over Balloërveld, Haarzuilens, Neerkant, t Loo Oldebroek.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een gewoon goede zorgpolis die rijmt met jouw eigen zorg-nood? Onder ander voor Vergoedingen Spiraal? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel via deze online vergelijker. Maar hoe kan ik dat doen? Binnen 5 minuten, middels de volgende handleiding:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((natura en restitutie)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Fysio en tandheelkunde
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. Je ziet nu alle beschikbare verzekeraars. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Een goede keuze kunnen maken? Download de kleine lettertjes en controleer de geriatrische revalidatie vergoedingen 2022. Vergeet niet het eigen risico.

Eigen risico Geriatrische revalidatie

Het eigen risico is het zorgbedrag dat je jaarlijks moet inleggen als je iets uit je basispakket gebruikt. In 2022 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan tarieven m.b.t. Geriatrische revalidatie van mijn eigen risico af? Het betreft betrekkelijk specifieke kwesties / behandelwijzen. Deze niet-standaard zorg vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. Om dit te achterhalen check je de overeenkomst / polisblad. Dit tref je online (website maatschappij), of raadpleeg de ondersteuningsdienst van jouw verzekeringskantoor. Zit de gewenste therapie in de algemene basisdekking? Dan betaal je vaak het eerste deel (€385) door de eigen bijdrage. Vind je het in de aanvullende verzekering? Hierbij eisen verzekeringen doorgaans niet een bijdrage uit het eigen risico. Bekijk ook alles over: Univé zorgpolis.