Loading...

Zorgverzekering Fysiotherapie vanaf 18 jaar Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgpolis is in ons land een must. Mede door een vastgestelde financiële vergoeding, mag je aanspraak maken op een uniek zorgpakket van verzekeraars als VGZ, CZ, Achmea, Menzis, OHRA en Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis, Bewuzt. Ieder persoon heeft betrouwbare zorg nodig. Veel consumenten benodigen daarnaast extra zorg. In dit geval misschien wel fysiotherapie vanaf 18 jaar. Benieuwd of (behandelingen rondom) fysiotherapie vanaf 18 jaar wordt betaald uit de zorgverzekering? Zodra je een actuele zorgpolis afsluit, is het goed om de aanvullende dekkingen te inventariseren ten aanzien van gangbare medische behandelingen en geneeswijzen. Wat wordt wel en niet gedekt? In de polis-beschrijvingen van de betreffende zorgverzekering (Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Besured) wordt dit duidelijk uitgelegd. Ieder jaar wijzigen de vergoedingen en voorwaarden van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen fysiotherapie vanaf 18 jaar 2023

Uw zorgverzekering heeft een zogenaamde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde. Hiermee ben je gedekt voor mogelijke kosten als Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Dieetadvies, Revalidatiezorg of Ziekenhuis, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Huisarts. Let op: wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Fysiotherapie vanaf 18 jaar vergoeding 2023? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Overweeg jij oversluiten naar HEMA en Salland? Check dan goed de kleine letters op het gebied van deze behandelingen. De onderstaande vergelijker helpt bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor fysiotherapie vanaf 18 jaar. Je treft hier ook meer info over Baard, Groot-Ammers, Muiderberg, Striep.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een verzekering op maat, die aansluit op je speciale zorgbehoeftes? Onder ander voor Vergoedingen Shiatsu Therapie? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel aan de hand van deze online vergelijker. Welke stappen moet ik volgen? Binnen 5 minuten, via ons stappenplan:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (natura of restitutie)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Lenzen en brillen of natuurlijk orthodontie
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ontdekt nu alle beschikbare verzekeraars. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Check het polisblad, en geef extra aandacht aan de fysiotherapie vanaf 18 jaar vergoedingen 2023. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Eigen risico Fysiotherapie vanaf 18 jaar

Het eigen risico is de vergoeding die jaarlijks moet worden bijgelegd in de situatie dat je zorgkosten maakt. In 2023 is dit €385. Gaan de vergoedingen van Fysiotherapie vanaf 18 jaar van het eigen risico af? Het betreft nogal individuele aangelegenheden / behandelingen. Deze unieke behandeling vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. In dit geval check je de overeenkomst / polisblad. Dit document tref je via internet (bij de assuradeur), of contacteer de ondersteuningsdienst van de zorgverzekeraar. Zit deze opname in het basispakket? In die situatie vergoed jij doorgaans zelf een klein gedeelte (€385) via het eigen risico. Vind je het in de aanvullende verzekering? In deze situatie geldt er in de regel geen bijdrage uit jouw eigen risico. Bezoek ook de pagina over: De Friesland zorgpolis.