Loading...

Zorgverzekering Beugel Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgverzekering is verplicht in Nederland. Op basis van een bepaald maandtarief, mag je aanspraak maken op een speciaal zorgpakket van onder andere OHRA, CZ, FBTO, VGZ, Achmea of Zilveren kruis, Univé, Interpolis, United Consumers. Ieder persoon heeft betrouwbare zorg nodig. Veel Hollanders moeten ook extra behandelingen hebben. In dit geval misschien wel beugel. Wil jij weten of (behandelingen rondom) beugel wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Wanneer je een andere zorgpolis regelt, is het verstandig om de aanvullende dekkingen te analyseren ten aanzien van gangbare operaties en medicijnen. Wat wordt wel en niet gedekt? In de voorwaarden van jouw polis (Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum) lees je er alles over. Elk jaar veranderen de modules, tarieven en dekkingen van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen beugel 2022

Jouw verzekeringsmaatschappij heeft een belangrijke basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is bij alle maatschappijen gelijk. Zo ben je altijd verzekerd voor mogelijke kosten als Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg of Ziekenvervoer, Huisarts, Bloedonderzoek, Medisch specialist. Echter, wat moet ik weten over zorgverzekering Beugel vergoeding 2022? Moet je dit mogelijk zelf betalen? Overweeg jij switchen naar inTwente of PMA? Lees dan kritisch de condities rondom dit thema. De vergelijker hieronder helpt bij het vinden van de beste zorgverzekering voor beugel. Raadpleeg hiervoor ook Limburg, Folsgare, Maasbree, Simpelveld.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een persoonlijke verzekering, die in lijn is met jouw specifieke zorgbehoeftes? Denk dan aan Vergoedingen Ontharing? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker door gebruik te maken van deze online vergelijker. Hoe werkt het? Super eenvoudig, via de volgende handleiding:

  1. Hoe oud ben je?
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (restitutie of natura)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Alternatieve geneeswijzen en gebit
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ziet nu de toepasbare verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Een geschikt pakket gevonden? Check de polisvoorwaarden en let specifiek op de beugel vergoedingen 2022. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Eigen risico Beugel

Het concept eigen risico de vergoeding die je zelf moet betalen in de situatie dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Gaan kosten rondom Beugel ten koste van het eigen risico? We praten over aanmerkelijk unieke thema’s / therapieën. Deze niet-standaard ingreep kan ten koste gaan van het eigen risico. Om dit te achterhalen doorzoek het actuele polisblad. De gegevens raadpleeg je via internet (bij de assuradeur), of raadpleeg de klantenservice van de verzekeraar. Vind je ze behandeling in het basispakket? In dat geval betaal je doorgaans zelf een klein gedeelte (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? In dat geval geldt er meestal geen bijdrage uit jouw eigen risico. Lees nu verder over: PMA verzekering.