Loading...

Zorgverzekering Vegelinsoord Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In de maanden november en december kan je switchen van zorgverzekering in Vegelinsoord. Veel gekozen partijen zijn OHRA, VGZ, Achmea, CZ, FBTO. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Klopt deze huidige verzekering met jouw wensen. Geholpen door de slimme zorgvergelijker kan je gelijk, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende modules als orthodontie plus medische hulp buitenland. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is vaak ingewikkeld. Aspecten zoals Niet-gecontracteerde zorg of Wlz vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van Promovendum of PNOZorg tot aan De Goudse en Univé. Hoe stap ik over naar een goedkope aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Aan de hand van de zorgvergelijker tref je direct en zonder problemen een voordelige verzekering die in lijn is met je behoeften. Hulp nodig? Op deze website bekijk je nuttige info over de eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis. Of klik meteen verder naar Tolkamer zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Vegelinsoord? De kosten van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief wordt bepaald door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Aan de hand van de polisvergelijker – inclusief handige filters – zoek je gelijk welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op de ziektekosten? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA is vaak een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-vegelinsoord


De beste zorgpolis in Vegelinsoord?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Sint Jansteen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Zilveren kruis, Univé, United Consumers. Op deze pagina ontdek je een aantal aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. D.m.v. een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor aandoeningen als Delier of Eelt, maar ook Orthorexia nervosa en Ziekte van Steinert. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij een stuk minder zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (max €500). Je profiteert van lagere maandlasten. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra dekking voor tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (De Friese Meren) of wellicht een opleiding. Je ontvangt een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vegelinsoord?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Vegelinsoord of in deze buurt. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger d.m.v. internet. Hier bekijk jij onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 18 keer p/jaar).
 7. Beslis over de uitkering aangaande lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn Zilveren Kruis vergoedingen) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Vegelinsoord?

Jouw basisverzekering vergoedt veel zorgkosten in Vegelinsoord. Daarmee staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenvervoer, Huisarts. Echter ook Revalidatiezorg, Dieetadvies, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg. Controleer de condities van de actuele modules om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina tref jij een paar vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Friesland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Vegelinsoord is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: loop na of je verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Friesland. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Vegelinsoord. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit het basispakket. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Vegelinsoord? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €35 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Vegelinsoord moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er meerdere zorginstanties in de gemeente De Friese Meren. Bijvoorbeeld: diëtetiek, podotherapie, logopedie, kraamzorg en plastische chirurgie, audicien, apotheek, stoppen met roken, haptonomie. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij inTwente en Ohra. Controleer de dekking van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgpolis Inlay.

Verzekeringskantoor in Vegelinsoord

Houd jij van een “echt” gesprek met betrekking tot jouw zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Vegelinsoord. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige inventariseert de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vegelinsoord