Loading...

Zorgverzekering Veendam Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf halverwege november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Veendam. Bijvoorbeeld naar Achmea, CZ, VGZ, OHRA, FBTO. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is dus slim om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Klopt deze bestaande polis met jouw wensen. Via onze slimme zorgvergelijker kun je nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als alternatieve geneesmiddelen + homeopathie. Overstappen van polis is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is best frustrerend. Zaken als Restitutiepolis of Niet-gecontracteerde zorg zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van C4Me of PMA tot aan De Goudse en VvAA. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een aantrekkelijke polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Geholpen door een zorgvergelijker detecteer je snel en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die spoort met de individuele wensen. Hulp nodig? Hier check je praktische details met betrekking tot de basisverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor Tirns zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Veendam? De kosten van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – spot jij gelijk welke verzekering de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Besured, HEMA, Anderzorg is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-veendam


Betrouwbare zorgpolis in Veendam?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Simpelveld afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Bewuzt, Univé, United Consumers. Hierna ontdek je betekenisvolle factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel variëren de zorginstellingen waar je terecht kunt. Via een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Beriberi of Infantilisme, maar ook Orgaanfalen en Zweetvoeten. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kan je naar alleen de aangesloten zorgaanbieders. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra aanvulling voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Veendam) of via een onderwijsinstelling. Jouw “win” is een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Veendam?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Veendam of ergens in de buurt. Let op: je doet dit veel rapper en simpeler d.m.v. internet. Hierna spot je een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn zes behandelingen).
 7. Neem besluit over de dekking aangaande brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld Stad Holland vergoedingen) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Veendam?

De basispolis vergoedt veel zorgkosten in Veendam. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor onder andere Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen, Bloedonderzoek en tevens Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies. Controleer de algemene voorwaarden van de actuele verzekeraar om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Scroll verder, daar vind jij enkele populaire zorginstellingen in de provincie Groningen.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Veendam wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: controleer goed of de assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Groningen. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Veendam. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Veendam? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €30 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Veendam zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Ook vind je allerlei soorten zorg in en rondom Veendam. Bijvoorbeeld: podotherapie, kraamzorg, logopedie, ergotherapie of ook apotheek, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, haptonomie. De dekkingen wisselen nogal bij Menzis of Salland. Bestudeer de voorwaarden van je polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgpolis Inentingen Jonge Kinderen.

Verzekeringskantoor in Veendam

Houd jij van een “echt” gesprek met betrekking tot je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Veendam. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon bekijkt je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Veendam