Loading...

Zorgverzekering Uffelte Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Uffelte. Dit kan o.a. naar Achmea, OHRA, FBTO, Menzis, CZ. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om de huidige verzekering goed te bekijken. Klopt deze geldende dekking met jouw wensen. Geholpen door de innovatieve zorgvergelijker kun jij rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende dekkingen zoals o.a. osteopathie + ergotherapie. Overstappen van polis is echt zo geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Handige overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is soms niet eenvoudig. Begrippen als Natura zorgverzekering + Zorgverzekeraar vliegen je om de oren. Er zijn talloos veel assuranten, van Zorg en Zekerheid of Menzis tot Ditzo en ZieZo. Hoe ontdek ik een voordelige polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Mede door de zorgvergelijker achterhaal je rap en makkelijk een voordelige verzekering die in lijn is met de individuele wensen. Is het lastig? Op onze website lees jij handige info aangaande de eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Ter Apelkanaal zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Uffelte? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De prijs hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Met ons vergelijk script – met uitgebreide functies – bekijk je snel welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op de ziektekosten? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, HEMA, Besured, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-uffelte


De beste zorgpolis in Uffelte?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Schinnen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Hieronder ontdek je een aantal onderdelen die van belang zijn. Via deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor onder andere Bloedneus of Erfelijke kanker, echter ook Maligne lymfoom en WAG/Rij rat. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis ben je welkom bij circa 90% van de zorgaanbieders. Restitutie is duurder dan natura.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (niet meer dan €500). Het voordeel is een betaalbare verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Veel gekozen: een extra module voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Westerveld) of juist een onderwijsinstelling. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Uffelte?
Snel beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Uffelte of omgeving. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker online. Hier vind jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld achttien behandelingen).
 7. Kies de uitbetalingen t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is ZieZo dekking) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Uffelte?

Jouw basispolis compenseert allerlei zorgkosten in Uffelte. Hiermee worden kosten gedekt van onder andere Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts. Echter ook Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Ergotherapie. Check de polisvoorwaarden van de huidige modules en zie meteen wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina tref jij enige populaire zorginstellingen in de provincie Drenthe.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Uffelte wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: controleer goed of je verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Drenthe. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Uffelte. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit het basispakket. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Uffelte? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €75 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Uffelte moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Daarnaast zijn er vele verschillende types zorg in de buurt van Westerveld. Denk aan: ergotherapie, logopedie, diëtetiek, podotherapie maar ook psychologische zorg, apotheek, audicien, haptonomie, stoppen met roken. De dekkingen wisselen nogal bij inTwente of Promovendum. Raadpleeg de condities van je polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Haptonomie.

Verzekeringskantoor in Uffelte

Heb jij het liefst een “echt” gesprek ten aanzien van je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Uffelte. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider kijkt naar je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Uffelte