Loading...

Zorgverzekering Tweede Exloërmond Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Tweede Exloërmond. Populaire keuzes zijn Achmea, CZ, Menzis, OHRA, FBTO. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is slim om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Klopt de afgesloten polis met jouw behoeften? Geholpen door een innovatieve zorgvergelijker kun jij vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende polissen zoals o.a. tand plus tandheelkundige hulp. Overstappen van verzekeraar is echt zo afgehandeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een goede zorgverzekering is soms complex. Zaken als Nominale premie en Regeling wanbetalers zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van Avéro Achmea of inTwente tot bijvoorbeeld Ik en Zekur. Hoe vind ik een betaalbare polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van de zorgvergelijker tref je direct en zonder problemen een goedkope verzekering die past bij je zorgbehoefte. Is het lastig? Op deze website spot je handige informatie met betrekking tot de basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, eigen risico, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar t Harde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Tweede Exloërmond? De prijzen van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis verschilt per persoon. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Via de vergelijk module – inclusief handige filters – zoek je binnen 1 minuut welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Anderzorg is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-tweede-exloermond


Populaire zorgpolis in Tweede Exloërmond?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Schellinkhout afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt. Verderop vind je betekenisvolle variabelen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen de zorginstellingen waar je heen kunt. Dankzij een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor problemen zoals Angststoornis door een somatische aandoening of Exhibitionisme, maar ook Organisch psychosyndroom en Priapisme. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (de max is €500). Het pluspunt is een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra dekking voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, de gemeente (Borger-Odoorn) of soms een hogeschool / universiteit. Je ontvangt een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Tweede Exloërmond?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Tweede Exloërmond of in een omliggende plaats. Let op: je doet dit veel rapper en eenvoudiger d.m.v. internet. Hieronder vind jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (kies bijv. negen stuks per jaar).
 7. Beslis over een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn ONVZ dekking) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Tweede Exloërmond?

Jouw basispakket betaalt veel zorgkosten in Tweede Exloërmond. Zodoende ben je standaard verzekerd voor zaken als Medisch specialist, Medicijnen, Bloedonderzoek, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Verloskundige zorg, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Check de polisvoorwaarden van jouw actuele dekking en controleer wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op onze website vind je enkele populaire zorgverleners in de provincie Drenthe.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Tweede Exloërmond wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: trek even na of jouw verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Drenthe. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Tweede Exloërmond. Wat betaalt mijn verzekeraar? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via het basispakket. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Tweede Exloërmond? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €40 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Tweede Exloërmond moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere verschillende types zorg in de regio Borger-Odoorn. Denk aan: kraamzorg, logopedie, diëtetiek, podotherapie of stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek, psychologische zorg, haptonomie. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij CZdirect en Zekur. Check de kleine lettertjes van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Genetisch onderzoek.

Verzekeringskantoor in Tweede Exloërmond

Houd jij van face to face contact met betrekking tot de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Tweede Exloërmond. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist helpt jou m.b.t. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider inventariseert je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Tweede Exloërmond