Loading...

Zorgverzekering Strijbeek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Strijbeek. Populaire keuzes zijn FBTO, VGZ, Menzis, CZ, Achmea. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Klopt deze huidige zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van de nuttige zorgvergelijker kan jij direct, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende verzekeringen als oefentherapie of dieetadvies. Overstappen van verzekeraar is razendsnel afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is redelijk lastig. Feiten zoals Collectieve zorgverzekering + Combinatiepolis vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van ZorgDirect of Ohra tot o.a. De Friesland en ZieZo. Hoe achterhaal ik een professionele verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Geholpen door onze zorgvergelijker bekijk je gelijk en probleemloos een geschikte verzekering die overeenkomt met jouw behoeften. Meer info? Op deze pagina spot jij praktische details m.b.t. de aanvullende verzekering, naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar Smallebrugge zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Strijbeek? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met uitgebreide functies – check je direct welke partij voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Promovendum is in de regel een budget- of naturapolis. Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-strijbeek


Populaire zorgpolis in Strijbeek?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Rietmolen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, Univé, United Consumers, Interpolis. Verderop ontdek je nuttige aspecten die van belang zijn. Dankzij deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je naar alle zorgaanbieders voor onder andere Ataxie of Ischemische hartklachten, echter ook Polydipsie en Syndroom van Klüver-Bucy. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij enkel de deelnemende zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een minder hoge premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Voorbeelden zijn een extra polis voor tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Alphen-Chaam) of soms een school. Je krijgt dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Strijbeek?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Strijbeek of in deze buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker online. Hieronder tref jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 9 per jaar).
 7. Beslis over de uitkering betreft lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is inTwente oversluiten) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Strijbeek?

De basispolis compenseert allerlei zorgkosten in Strijbeek. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer en Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Verloskundige zorg, Revalidatiezorg. Check de polisvoorwaarden van je huidige verzekeraar om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Scroll verder, daar spot jij meerdere erkende zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Strijbeek wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: trek even na of jouw verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Strijbeek. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Strijbeek? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €30 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Strijbeek moet wel een contract hebben met je verzekering. Ook vind je allerlei soorten zorg in de regio Alphen-Chaam. Denk aan: ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek, logopedie of plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek. De tegemoetkomingen lopen sterk uiteen bij DSW of ONVZ. Raadpleeg de dekking van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Zorgpolis Computerprogrammatuur.

Verzekeringskantoor in Strijbeek

Houd jij van een “echt” gesprek omtrent een zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Strijbeek. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist bespreekt je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Strijbeek