Loading...

Zorgverzekering Stegeren Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Stegeren. Veel gekozen partijen zijn OHRA, FBTO, VGZ, CZ, Menzis. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om de huidige verzekering goed te bekijken. Klopt jouw afgesloten zorgverzekering nog met jouw situatie? Aan de hand van onze nuttige zorgvergelijker kan iedereen snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zo zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals o.a. orthodontie + ergotherapie. Overstappen van polis is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is best moeilijk. Feiten zoals Overstappen of EHIC zullen je aandacht nodig hebben. Je kunt bijna overal wel terecht, van Besured of inTwente tot bijvoorbeeld Delta Lloyd en Zekur. Hoe achterhaal ik een betaalbare verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van onze zorgvergelijker bekijk je rap en makkelijk een goede verzekering die past bij je zorgwensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot jij nuttige gegevens m.b.t. de eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis. Zie ook meer over Sittard zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Stegeren? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs wordt bepaald door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Middels de vergelijk module – inclusief handige filters – bekijk jij binnen 1 minuut welke verzekering voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA, Besured betreft vaak een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-stegeren


De beste zorgpolis in Stegeren?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Retranchement afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Univé, Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis. Verderop ontdek je enkele factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Met behulp van deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorginstellingen voor o.a. Causalgie of Fibroadenoom, echter ook Neuropathie en Somatoforme stoornis. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (max €500). Het voordeel is een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra polis voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, jouw gemeente (Ommen) of mogelijk een school. Je krijgt een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Stegeren?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Stegeren of in deze buurt. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en eenvoudiger d.m.v. internet. Hieronder tref jij onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 9 keer).
 7. Bepaal een vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld ZorgDirect afsluiten) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Stegeren?

Het basispakket staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Stegeren. Zo staat de verzekeraar garant voor bijv. Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medisch specialist. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Ergotherapie. Controleer de polisvoorwaarden van je huidige modules en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Verderop vind je meerdere vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Stegeren wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: inspecteer of de assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Overijssel. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Stegeren. Moet ik zelf betalen? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via het basispakket. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Stegeren? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €75 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Stegeren moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Ook vind je een aantal zorginstellingen in de buurt van Ommen. Zoals kraamzorg, diëtetiek, podotherapie, ergotherapie en ook audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij De Friesland of Ohra. Check de dekking van je polis voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgpolis Bruggen.

Verzekeringskantoor in Stegeren

Wil je het liefstface to face contact rondom je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Stegeren. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider controleert jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Stegeren