Loading...

Zorgverzekering Steenenkamer Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Steenenkamer. Dit kan o.a. naar FBTO, Menzis, VGZ, CZ, Achmea. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Matcht jouw geldende verzekering bij jouw situatie? Aan de hand van onze nuttige zorgvergelijker kan jij vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals zwangerschap en bevalling en homeopathie. Het overstappen is binnen 5 minuten gepiept.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering op maat is nogal frustrerend. Begrippen als Ingezetene + Zorgtoeslag zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van Zorg en Zekerheid of Pro Life tot bijvoorbeeld Ik en Zilveren Kruis. Hoe stap ik over naar een betrouwbare verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels onze zorgvergelijker detecteer je snel en probleemloos een duidelijke verzekering die overeenkomt met je wensen. Meer info? Op onze website tref je nuttige gegevens aangaande de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Sint-Michielsgestel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Steenenkamer? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. Het tarief hangt o.a. af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – tref jij direct welke assuradeur de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Besured, HEMA, Anderzorg is doorgaans een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-steenenkamer


De beste zorgpolis in Steenenkamer?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Er zijn talloze assuradeurs met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Renesse afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Bewuzt, Univé, Zilveren kruis. Hierna ontdek je een aantal aspecten die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutiepolis kies je zelf je zorginstellingen voor o.a. Buiktyfus en paratyfus of Ewing-sarcoom, maar ook Maligne en Systemische lupus erythematodes. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering ben je welkom bij circa 90% van de zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (niet meer dan €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare polis. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra verzekering voor medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Voorst) of juist een school. Je krijgt een voordelige premie (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Steenenkamer?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Steenenkamer of ergens in de buurt. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker d.m.v. internet. Hieronder lees je onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. 36 stuks per jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. Zekur afsluiten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Steenenkamer?

Het basispakket dekt veel zorgkosten in Steenenkamer. Hiermee ben je standaard verzekerd voor onder andere Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medicijnen. Echter ook Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies. Check de polisvoorwaarden van de huidige dekking en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar vind je een paar populaire zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Steenenkamer wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: controleer goed of je verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Steenenkamer. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basispolis. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Steenenkamer? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €65 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Steenenkamer zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er allerlei zorginstanties in de streek Voorst. Denk aan: podotherapie, kraamzorg, diëtetiek, logopedie of psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie, audicien, apotheek. De vergoedingen zijn erg wisselend bij HEMA of VvAA. Controleer de condities van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Brace.

Verzekeringskantoor in Steenenkamer

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak aangaande een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Steenenkamer. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur bekijkt je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Steenenkamer