Loading...

Zorgverzekering Stad aan 't Haringvliet Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Stad aan ’t Haringvliet. Bijvoorbeeld naar FBTO, VGZ, OHRA, Menzis, CZ. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Past jouw bestaande zorgverzekering nog met jouw situatie? Geholpen door een snelle zorgvergelijker kan jij gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek je een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals mindfulness plus alternatieve geneeswijzen. Overstappen van verzekeraar is echt zo geregeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is soms complex. Feiten zoals Zvw en Ketenzorg vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van Besured of inTwente tot aan De Friesland en United Consumers. Hoe stap ik over naar een geschikte aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van de zorgvergelijker detecteer je rap en probleemloos een duidelijke verzekering die past bij jouw individuele wensen. Kom je er niet uit? Op onze website check jij praktische info ten aanzien van naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Sint Jansklooster zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Stad aan ’t Haringvliet? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl de dekking gelijk is. Zo kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief komt tot stand door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Met de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – tref je direct welke polis in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Wil je extra besparen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg is meestal wel een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-stad-aan-t-haringvliet


Meest gekozen zorgpolis in Stad aan ’t Haringvliet?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Ransdaal afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis, Univé. Verderop vind je veel besproken onderdelen die extra belangrijk zijn. Via deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering zijn er 2 opties: een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorgverleners waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners voor problemen zoals Afasie of Depersonalisatie Stoornis, echter ook Kleptofobie en Spierreuma. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar minder ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is dit €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (max €500). Het pluspunt is een betaalbare verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Voorbeelden zijn een extra polis voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Goeree-Overflakkee) of juist een school. Je krijgt een goedkoper tarief (korting van 5-10%). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Stad aan ’t Haringvliet?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Stad aan ’t Haringvliet of ergens in de buurt. Tip: het kan nog sneller en eenvoudiger op internet. Hier spot je een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (kies bijv. 12 behandelingen).
 7. Kies de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. ONVZ afsluiten) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Stad aan ’t Haringvliet?

Jouw basisverzekering compenseert veel zorgkosten in Stad aan ’t Haringvliet. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Medisch specialist, Medicijnen, Huisarts, Bloedonderzoek maar ook Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie. Lees de algemene voorwaarden van de huidige dekking om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina bekijk jij enkele veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Stad aan ’t Haringvliet is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Let op: check even of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Stad aan ’t Haringvliet. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Stad aan ’t Haringvliet? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €55 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Stad aan ’t Haringvliet moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Buiten dit onderscheiden we nog vele soorten zorg in de streek Goeree-Overflakkee. Neem nou ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie of ook plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij Bewuzt of OZF. Bekijk de dekking van de polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Zorgpolis Bladomslagapparatuur en omgevingsbesturing.

Verzekeringskantoor in Stad aan ’t Haringvliet

Houd jij van persoonlijk contact inzake je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Stad aan ’t Haringvliet. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider kijkt naar de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Stad aan 't Haringvliet