Loading...

Zorgverzekering Sibrandabuorren Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Sibrandabuorren. Bijvoorbeeld naar Achmea, Menzis, FBTO, CZ, OHRA. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht de huidige dekking nog met jouw situatie? Via onze innovatieve zorgvergelijker kan iedereen nu, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen als huidtherapie en homeopathie. De overstap is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Gratis overstapservice
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is soms lastig. Zaken als Aanvullende zorgverzekering of Regeling wanbetalers zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van De Amersfoortse of National Academic tot HEMA en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een gewoon goede verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door onze zorgvergelijker achterhaal je direct en probleemloos een geschikte verzekering die matcht met de wensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees je handige details aangaande de basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar s-Heerenberg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Sibrandabuorren? De premies van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief hangt af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Door de polisvergelijker – inclusief handige filters – spot je snel welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-sibrandabuorren


Veel gekozen zorgpolis in Sibrandabuorren?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Oudelande afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Univé, Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers. Verderop tref je veel besproken aspecten die jou verder op weg helpen. Met deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of natura verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. Via een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Bloedarmoede of Erfelijke kanker, maar ook Plankenkoorts en Stress. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (maximaal €500). Jouw “win” is een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra aanvulling voor tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Súdwest-Fryslân) of wellicht een vereniging. Je hebt recht op een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Sibrandabuorren?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Sibrandabuorren of omgeving. Let op: het kan nog sneller en nog effectiever d.m.v. internet. Op deze pagina lees jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 750).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. twaalf per jaar).
 7. Kies de dekking m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld Menzis ziektekostenverzekering) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Sibrandabuorren?

De basispolis compenseert veel voorkomende zorgkosten in Sibrandabuorren. Zodoende staat de verzekeraar garant voor o.a. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist maar ook Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg. Bekijk de condities van de huidige polis en controleer wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Verderop vind je een paar erkende zorgverleners in de provincie Friesland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Sibrandabuorren wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Een basisverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Goed om te weten: trek even na of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Friesland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Sibrandabuorren. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basispolis. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Sibrandabuorren? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €40 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Sibrandabuorren is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal zorginstellingen in de regio Súdwest-Fryslân. Bijvoorbeeld: logopedie, kraamzorg, podotherapie, ergotherapie maar ook stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek, audicien, psychologische zorg. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Avéro Achmea en ZorgDirect. Bestudeer de voorwaarden van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Dekking Ziekenhuisopname.

Verzekeringskantoor in Sibrandabuorren

Prefereer jij 1 op 1 contact aangaande de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Sibrandabuorren. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De deskundige bekijkt de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Sibrandabuorren