Loading...

Zorgverzekering Reijmerstok Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Reijmerstok. Veel gekozen partijen zijn FBTO, Menzis, CZ, VGZ, OHRA. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Matcht deze actuele polis bij jouw situatie? Aan de hand van onze snelle zorgvergelijker kun je nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende zekerheden zoals kraamzorg + huidbehandelingen. Het overstappen is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is tamelijk moeilijk. Zaken als Niet-gecontracteerde zorg + Restitutiepolis zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of National Academic tot o.a. FBTO en ZieZo. Hoe stap ik over naar een goedkope verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van deze zorgvergelijker detecteer je snel en moeiteloos een geschikte verzekering die aansluit op je wensen. Kom je er niet uit? Op onze website spot je handige specificaties met betrekking tot de restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering. Je kunt hier ook terecht voor Overschild zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Reijmerstok? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. De prijs hangt o.a. af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met de polisvergelijker – met bruikbare filters – tref je binnen enkele minuten welke polis voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot maximaal eind januari 2023. Extra veel voordeel op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, Promovendum is meestal wel een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-reijmerstok


Betrouwbare zorgpolis in Reijmerstok?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Er zijn talloze aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Noardburgum afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Univé, Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site tref je belangrijke variabelen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners voor bijvoorbeeld Cushing-syndroom of Ehrlichiosis, en tevens voor bijv. Leukocytose en Usher-syndroom. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de zorgverleners. Een naturapolis is goedkoper.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je zelf moet betalen als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (de max is €500). De reden hiervoor is een betaalbare premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Veel gekozen: een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, jouw gemeente (Gulpen-Wittem) of juist een opleiding. Je krijgt een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Reijmerstok?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Reijmerstok of in deze buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker online. Hierna tref jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (kies bijv. 18 behandelingen).
 7. Kies de gewenste vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is UMC Zorgverzekering zorgverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Reijmerstok?

Jouw basisverzekering vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Reijmerstok. Op die manier staat de verzekeraar garant voor onder andere Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Ziekenvervoer. Echter ook Logopedie, Wijkverpleging, Ergotherapie, Revalidatiezorg. Controleer de voorwaarden van je huidige verzekering om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Hieronder check jij meerdere gangbare zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Reijmerstok is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis dekt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: inspecteer of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Limburg. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Reijmerstok. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Reijmerstok? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische reden of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €40 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Reijmerstok moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekeraar. Er zijn nog een aantal zorgbedrijven in de regio Gulpen-Wittem. Denk aan: diëtetiek, podotherapie, kraamzorg, logopedie of psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek, audicien, haptonomie. De dekkingen vertonen grote verschillen bij Interpolis en National Academic. Bestudeer de voorwaarden van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Dekking Reiskosten bezoekende gezinsleden.

Verzekeringskantoor in Reijmerstok

Prefereer jij een “echt” gesprek aangaande de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Reijmerstok. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist checkt je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Reijmerstok