Loading...

Zorgverzekering Raamsdonk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je overstappen van zorgverzekering in Raamsdonk. Bijvoorbeeld naar CZ, OHRA, VGZ, Menzis, FBTO. In 2020 zijn er een aantal wijzigingen. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Past deze bestaande polis met jouw omstandigheden? Met behulp van de snelle zorgvergelijker mag ook jij gelijk, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende zekerheden zoals o.a. manuele therapie of alternatieve geneesmiddelen. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten gedaan.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Snel overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het vinden van een goede zorgverzekering is nogal niet makkelijk. Aspecten zoals Eigen bijdrage of Medicijnbeleid zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van Zorg en Zekerheid of Ohra tot bijvoorbeeld HEMA en Salland. Hoe achterhaal ik een betaalbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door deze zorgvergelijker detecteer je snel en moeiteloos een goedkope verzekering die in lijn is met de behoeften. Kom je er niet uit? Hier bekijk je praktische info met betrekking tot de naturapolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico. Lees ook alles over Oudeschans zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2020 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Raamsdonk? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen regelmatig, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis is afhankelijk van veel factoren. De premie komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. ons vergelijk script – inclusief handige filters – spot jij binnen enkele minuten welke verzekering de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2019 tot en met eind januari 2020. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden is meestal wel een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-raamsdonk


Meest gekozen zorgpolis in Raamsdonk?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2020 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ‘t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Nijeholtpade afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2020 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers. Op deze pagina bekijk je enkele variabelen die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor aandoeningen als Achondroplasie of Etalagebenen, maar ook Ondine’s vloek en Schaafwond. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2020 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een betaalbare premie. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Geertruidenberg) of soms een opleiding. Je ontvangt een mooie korting op de polis (korting van 5-10%). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Raamsdonk?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Raamsdonk of rondom deze plaats. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker via het internet. Onderstaand bekijk je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2020.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 36 behandelingen).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn De Friesland zorgverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Raamsdonk?

Jouw basisverzekering staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Raamsdonk. Zo worden kosten gedekt van o.a. Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Huisarts, Medisch specialist maar ook Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Ergotherapie. Check de kleine letters van de actuele verzekering en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Hieronder check je een aantal erkende zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Raamsdonk wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: trek even na of jouw verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Raamsdonk. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt uit het basispakket. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Raamsdonk? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of uitzonderlijke hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €25 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Raamsdonk zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je allerlei zorginstanties in de streek Geertruidenberg. Denk aan: diëtetiek, podotherapie, kraamzorg, logopedie maar ook stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie. De dekkingen wisselen nogal bij DSW of UMC Zorgverzekering. Raadpleeg de condities van je polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Dekking Psoriasis Behandeling.

Verzekeringskantoor in Raamsdonk

Houd jij van face to face contact rondom je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Raamsdonk. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige inventariseert de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Raamsdonk