Loading...

Zorgverzekering Putten Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Putten. Bijvoorbeeld naar FBTO, OHRA, VGZ, Menzis, CZ. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het is slim om jouw huidige polis goed door te nemen. Past jouw actuele verzekering met jouw wensen. Geholpen door onze handige zorgvergelijker kan men direct, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld tand plus vaccinaties. Het overstappen is binnen 2 minuten gedaan.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is redelijk complex. Aspecten zoals Keuzevrijheid en Vrije artsenkeuze vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van Promovendum of National Academic tot aan Interpolis en ZieZo. Hoe stap ik over naar een betrouwbare verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels de zorgvergelijker vind je rap en gemakkelijk een voordelige verzekering die overeenkomt met de wensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij nuttige info over de eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Zie ook meer over Oudenhoorn zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Putten? De premies van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Middels de zorgvergelijker – inclusief handige filters – bekijk jij binnen enkele minuten welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot eind januari 2022. Nog meer besparen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-putten


Meest gekozen zorgpolis in Putten?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Nijbroek afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers. Hierna bekijk je nuttige factoren die extra belangrijk zijn. Via deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Met een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor bijvoorbeeld Compulsie of Homofobie, maar ook Mentale retardatie en Syndroom van inadequate secretie van antidiuretisch hormoon. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (de max is €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra verzekering voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Putten) of wellicht een opleiding. Je hebt recht op korting op de premie (korting van 5-10%). Vaak betaal je juist meer voor de polis. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Putten?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Putten of in deze buurt. Handig: je doet dit veel rapper en nog effectiever online. Hier check je onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere achttien keer).
 7. Selecteer de dekking voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. Ditzo zorgverzekering) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Putten?

Jouw basispolis vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Putten. Daarmee worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Medisch specialist, Huisarts, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek en tevens Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Ergotherapie, Logopedie. Lees de kleine letters van jouw huidige polis en controleer wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website bekijk jij meerdere algemene zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Putten is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: controleer goed of je verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Putten. Moet ik zelf betalen? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Putten? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €50 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Putten moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Tevens zijn er een aantal zorginstellingen in de gemeente Putten. Denk aan: logopedie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg en apotheek, stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij FBTO of ONVZ. Check de afspraken van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Dekking Prothese.

Verzekeringskantoor in Putten

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek ten aanzien van jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Putten. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist bespreekt de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Putten