Loading...

Zorgverzekering Philippine Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet verplicht een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je switchen van zorgverzekering in Philippine. Dit kan o.a. naar Achmea, FBTO, VGZ, OHRA, CZ. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om het huidige contract goed te bekijken. Klopt jouw geldende verzekering bij jouw situatie? Via onze snelle zorgvergelijker kun je vlug en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende zekerheden zoals brillen en lenzen / acupunctuur. Overstappen van aanbieder is echt zo gepiept.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is tamelijk complex. Termen als Inkomensafhankelijke premie en Combinatiepolis zal je moeten overwegen. Ze ontvangen je graag als klant, van Promovendum of Ohra tot bijvoorbeeld CZdirect en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een betaalbare verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van deze zorgvergelijker detecteer je gelijk en makkelijk een betrouwbare verzekering die in lijn is met jouw zorgwensen. Is het lastig? Hier check je nuttige gegevens m.b.t. de naturapolis, basisverzekering, eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Oud Ade zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in mei 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Philippine? De premies van de basisverzekeringen wisselen vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie kan per persoon verschillen. De premie hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Aan de hand van de zorgvergelijker – en de speciale filters – zoek je snel welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Wil je extra besparen op de ziektekosten? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-philippine


Populaire zorgpolis in Philippine?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende aanbieders die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Nieuwehorne afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis. Verderop ontdek je veel besproken begrippen die van belang zijn. Aan de hand van deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutiepolis en een naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Bipolaire stoornis of Framboesia, en tevens voor bijv. Orale pathologie en Trombocytopenie. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” zodra je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500). De reden hiervoor is een minder hoge premie. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Terneuzen) of soms een vereniging. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Philippine?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Philippine of omgeving. Goed om te weten: het kan nog sneller en gemakkelijker online. Hier check jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn twaalf keer).
 7. Kies de gewenste vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. PNOZorg verzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Philippine?

Jouw basisverzekering betaalt veel zorgkosten in Philippine. Daarmee staat de verzekeraar garant voor bijv. Medisch specialist, Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis maar ook Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Logopedie. Inventariseer de voorwaarden van jouw actuele verzekeraar om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website lees je meerdere gangbare zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Philippine wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: trek even na of jouw assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zeeland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Philippine. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basispolis. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Philippine? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €55 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Philippine moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog velerlei zorgbedrijven in de streek Terneuzen. Denk aan: diëtetiek, kraamzorg, podotherapie, ergotherapie maar ook haptonomie, stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg, apotheek. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij DSW en Stad Holland. Controleer de condities van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Dekking Persoonsalarmering.

Verzekeringskantoor in Philippine

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact aangaande een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Philippine. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige controleert de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Philippine