Loading...

Zorgverzekering Papekop Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Papekop. Veel gekozen partijen zijn FBTO, Achmea, OHRA, CZ, VGZ. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Past de afgesloten polis met jouw wensen. Met behulp van de scherpe zorgvergelijker mag ook jij vandaag nog, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld acnetherapie + alternatieve geneeswijzen. Het overstappen is razendsnel afgewerkt.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is nogal frustrerend. Aspecten zoals Vrije artsenkeuze en Declareren zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van CZ of OZF tot aan CZdirect en United Consumers. Hoe vind ik een passende verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via deze zorgvergelijker tref je rap en makkelijk een duidelijke verzekering die aansluit op jouw behoeften. Problemen? Op deze pagina spot je makkelijke details ten aanzien van naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Lees ook alles over Opperdoes zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Papekop? De kosten van de basisverzekeringen wisselen vaak, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van de vergelijk module – met handige zoekfuncties – check jij binnen enkele minuten welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, HEMA, Besured, Nationale Nederlanden is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-papekop


De beste zorgpolis in Papekop?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Nieuw-Roden afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Univé, Interpolis, United Consumers, Bewuzt. Verderop tref je nuttige variabelen die extra belangrijk zijn. Met deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor onder andere Candida albicans of Epileptisch insult, maar ook Mazelen en Scoliose. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (maximaal €500). Het voordeel is lagere maandlasten. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Opties: een extra dekking voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Oudewater) of wellicht een school. Je hebt recht op een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Papekop?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Papekop of in deze buurt. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker via het internet. Hier lees jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 9 keer).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. DSW verzekering) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Papekop?

De basispolis vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Papekop. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Ergotherapie. Inventariseer de voorwaarden van jouw actuele verzekeraar en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar spot jij meerdere veel voorkomende zorgverleners in de provincie Utrecht.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Papekop wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: loop na of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Utrecht. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Papekop. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Papekop? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €35 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Papekop zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Tevens zijn er een aantal zorginstellingen in de regio Oudewater. Zoals ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg maar ook apotheek, haptonomie, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie. De dekkingen lopen sterk uiteen bij AnderZorg en Ohra. Check de dekking van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Dekking Overgangsconsulent.

Verzekeringskantoor in Papekop

Geef jij de voorkeur aan face to face contact m.b.t. een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Papekop. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De begeleider bekijkt je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Papekop