Loading...

Zorgverzekering Oud-Beijerland Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Aan het einde van het jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Oud-Beijerland. Bijvoorbeeld naar Achmea, VGZ, Menzis, OHRA, CZ. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is slim om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Past de actuele verzekering bij jouw situatie? Via de nuttige zorgvergelijker kun jij rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende modules zoals bijvoorbeeld epilatie + dieetadvies. Het overstappen is binnen mum van tijd geregeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk ingewikkeld. Feiten zoals CVZ en Zorginstituut Nederland komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van ZorgDirect of Menzis tot o.a. FBTO en Salland. Hoe vind ik een betrouwbare aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Met behulp van deze zorgvergelijker achterhaal je vlug en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die in lijn is met alle zorgwensen. Problemen? Op deze website spot jij bruikbare info over de eigen risico, aanvullende verzekering, naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Ommeren zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Oud-Beijerland? De tarieven van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. De vergoeding komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Middels de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – spot jij direct welke partij in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Anderzorg, Besured, HEMA betreft vaak een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-oud-beijerland


De beste zorgpolis in Oud-Beijerland?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Er zijn talloze maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Moordrecht afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Univé, Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt. Hierna lees je meer over enkele variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel verschillen de zorginstellingen waar je heen kunt. Met een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor bijvoorbeeld Carcinogeen of Heupdysplasie, maar ook Kleptofobie en Winderigheid. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering ben je welkom bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 bedraagt dit €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een lagere premie. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Oud-Beijerland) of wellicht een onderwijsinstelling. Je hebt recht op korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Soms hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oud-Beijerland?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Oud-Beijerland of omgeving. Let op: je doet dit veel rapper en gemakkelijker d.m.v. internet. Op deze pagina bekijk je onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere 36 keer).
 7. Neem besluit over de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn Besured) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Oud-Beijerland?

Jouw basisverzekering staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Oud-Beijerland. Zo ben je standaard verzekerd voor bijv. Ziekenhuis, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Medicijnen maar ook Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Wijkverpleging. Lees de kleine letters van de actuele modules en controleer wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar bekijk je meerdere vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Oud-Beijerland is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Advies: loop na of jouw assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Oud-Beijerland. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Oud-Beijerland? Contactlenzen en brillen worden niet gedekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van een paar tientjes per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Oud-Beijerland zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Tevens zijn er vele zorgbedrijven in de buurt van Oud-Beijerland. Zoals logopedie, ergotherapie, podotherapie, diëtetiek en ook stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg, apotheek. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Menzis en UMC Zorgverzekering. Bekijk de afspraken van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Niertransplantatie.

Verzekeringskantoor in Oud-Beijerland

Houd jij van persoonlijk contact t.a.v. een zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Oud-Beijerland. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist geeft advies rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider bekijkt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oud-Beijerland