Loading...

Zorgverzekering Oldeholtpade Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je overstappen van zorgverzekering in Oldeholtpade. Populaire keuzes zijn FBTO, CZ, OHRA, Menzis, Achmea. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Matcht jouw actuele polis bij jouw situatie? Met medewerking van een praktische zorgvergelijker kan iedereen vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende dekkingen zoals o.a. alternatieve geneeswijzen / alternatieve geneeswijzen. Het overstappen is binnen 2 minuten gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een passende zorgverzekering is vaak gecompliceerd. Begrippen als Risicoselectie + Ingezetene komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van ZorgDirect of PNOZorg tot o.a. De Friesland en ZieZo. Hoe ontdek ik een geschikte verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via een zorgvergelijker bekijk je gelijk en gemakkelijk een goede verzekering die klopt met alle wensen. Kom je er niet uit? Op onze website vind jij makkelijke specificaties met betrekking tot de eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, basisverzekering, restitutiepolis. Zie ook meer over Nijemirdum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Oldeholtpade? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. De kostprijs kent z’n oorsprong in hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. D.m.v. ons vergelijk script – inclusief handige filters – bekijk je snel welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA, Besured is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-oldeholtpade


De beste zorgpolis in Oldeholtpade?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Mariënheem afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis. Verderop tref je cruciale factoren waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor onder andere Agorafobie of Glaucoom, en tevens voor bijv. Oedeem en Winterdepressie. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” zodra je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra polis voor tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Weststellingwerf) of via een opleiding. Het voordeel is korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Oldeholtpade?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Oldeholtpade of ergens in de buurt. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker d.m.v. internet. Onderstaand bekijk jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 18 keer).
 7. Bepaal de uitbetalingen aangaande lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn AnderZorg dekking) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Oldeholtpade?

Jouw basisverzekering vergoedt allerlei zorgkosten in Oldeholtpade. Op die manier ben je standaard verzekerd voor bijv. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Medicijnen en Ergotherapie, Logopedie, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies. Inventariseer de voorwaarden van jouw huidige dekking en controleer wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina bekijk jij een aantal populaire zorginstellingen in de provincie Friesland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Oldeholtpade wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: inventariseer of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Friesland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Oldeholtpade. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit het basispakket. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Oldeholtpade? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €65 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Oldeholtpade moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Tevens zijn er allerlei zorgbedrijven in de regio Weststellingwerf. Bijvoorbeeld: podotherapie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg en apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie, stoppen met roken. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij De Goudse en VGZ. Raadpleeg de kleine lettertjes van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Dekking Kap.

Verzekeringskantoor in Oldeholtpade

Houd jij van persoonlijk contact omtrent jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Oldeholtpade. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon controleert je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Oldeholtpade