Loading...

Zorgverzekering Odijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. In november en december kan je switchen van zorgverzekering in Odijk. Dit kan o.a. naar Achmea, VGZ, OHRA, Menzis, CZ. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Past jouw huidige dekking met jouw omstandigheden? Met behulp van onze innovatieve zorgvergelijker kun jij snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld opticien / huidtherapie. Overstappen van aanbieder is echt zo afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is tamelijk niet eenvoudig. Termen als Eerstelijnszorg en Wanbetaler komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van Avéro Achmea of OZF tot bijvoorbeeld HEMA en Stad Holland. Hoe ontdek ik een voordelige aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Met behulp van de zorgvergelijker achterhaal je vlug en zonder problemen een betrouwbare verzekering die in lijn is met je wensen. Kom je er niet uit? Op onze website vind je praktische gegevens ten aanzien van restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar Nieuwland zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Odijk? De tarieven van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. De premie hangt af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Via onze vergelijker – met bruikbare filters – check je binnen enkele minuten welke verzekeraar voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg, Promovendum is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-odijk


Betrouwbare zorgpolis in Odijk?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Maashees afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Univé. Hierna vind je enkele aspecten waar je zeker op moet letten. Dankzij deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel variëren de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Anencefalie of Fanconi-anemie, maar ook Ophthalmia neonatorum en Reactive Airways Dysfunction Syndrome. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis ben je welkom bij alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dat €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (niet meer dan €500). Je profiteert van een aantrekkelijke prijs. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra module voor tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Bunnik) of soms een opleiding. Jouw “win” is een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Odijk?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Odijk of ergens in de buurt. Let op: je doet dit veel rapper en duidelijker via het internet. Op deze pagina bekijk jij de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn achttien keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de dekking t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. ONVZ december 2022) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Odijk?

Het basispakket staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Odijk. Hiermee worden kosten gedekt van onder andere Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medicijnen en Dieetadvies, Ergotherapie, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de polisvoorwaarden van jouw actuele modules en ontdek wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Verderop bekijk je enige populaire zorgverleners in de provincie Utrecht.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Odijk wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: check even of de verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Utrecht. Is dat niet het geval? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Odijk. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Odijk? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €55 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Odijk moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er velerlei verschillende types zorg in de regio Bunnik. Neem nou kraamzorg, podotherapie, logopedie, diëtetiek of plastische chirurgie, haptonomie, apotheek, stoppen met roken, psychologische zorg. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij AnderZorg of Promovendum. Bekijk de voorwaarden van je verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Infuuspomp.

Verzekeringskantoor in Odijk

Wil je het liefstface to face contact omtrent jouw zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Odijk. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider inventariseert de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Odijk