Loading...

Zorgverzekering Nieuwerkerk aan den IJssel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Ieder jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Nieuwerkerk aan den IJssel. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, VGZ, Achmea, Menzis, CZ. Ook in 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om jouw huidige polis goed door te nemen. Past deze huidige polis met jouw behoeften? Geholpen door deze handige zorgvergelijker kun je nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden zoals o.a. huidbehandelingen / anticonceptie. Overstappen van aanbieder is echt zo gepiept.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is nogal gecompliceerd. Zaken als Vrije artsenkeuze of Betalingsachterstand zijn voor velen onmisbaar. Ze staan allemaal voor je klaar, van Promovendum of Menzis tot o.a. Delta Lloyd en Stad Holland. Hoe achterhaal ik een professionele verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij deze zorgvergelijker achterhaal je direct en zonder problemen een duidelijke verzekering die overeenkomt met jouw zorgbehoefte. Problemen? Hier vind jij nuttige gegevens met betrekking tot de eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Zie ook meer over Mookhoek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Nieuwerkerk aan den IJssel? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis verschilt per persoon. De prijs komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. D.m.v. ons vergelijk script – met uitgebreide functies – spot jij binnen enkele minuten welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Wil je extra besparen op je polis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, HEMA, Besured, Promovendum is vaak een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-nieuwerkerk-aan-den-ijssel


Meest gekozen zorgpolis in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Lewedorp afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Bewuzt, Univé, Zilveren kruis. Hierna tref je een aantal factoren die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Blastoom of Dermatomyositis, maar ook Persistant Sexual Arousal Syndroom en Stereotiepe-bewegingsstoornis. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij minder zorgverleners. Restitutie is duurder dan natura.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een betaalbare premie. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Zuidplas) of juist een hogeschool / universiteit. Het voordeel is een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). In de regel betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuwerkerk aan den IJssel?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel of rondom deze plaats. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker op internet. Onderstaand spot jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn 27 behandelingen).
 7. Bepaal een vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. Salland Zorgverzekering afsluiten) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Nieuwerkerk aan den IJssel?

De basispolis dekt veel voorkomende zorgkosten in Nieuwerkerk aan den IJssel. Zo staat de verzekeraar garant voor o.a. Ziekenvervoer, Huisarts, Ziekenhuis, Medisch specialist. Echter ook Logopedie, Ergotherapie, Dieetadvies, Wijkverpleging. Controleer de kleine letters van je huidige polis en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website vind jij meerdere algemene zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Nieuwerkerk aan den IJssel is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Het basispakket betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: check even of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit het basispakket. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Nieuwerkerk aan den IJssel? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische reden of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €65 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Nieuwerkerk aan den IJssel moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog allerlei zorginstanties in en rondom Zuidplas. Onder andere: logopedie, diëtetiek, podotherapie, ergotherapie maar ook haptonomie, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Delta Lloyd of United Consumers. Check de condities van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Fluoride applicatie.

Verzekeringskantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel

Prefereer jij 1 op 1 contact omtrent jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Nieuwerkerk aan den IJssel. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige controleert je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuwerkerk aan den IJssel