Loading...

Zorgverzekering Nieuwendijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je switchen van zorgverzekering in Nieuwendijk. Dit kan o.a. naar FBTO, OHRA, VGZ, Achmea, CZ. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet zo gek om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Past de huidige dekking bij jouw situatie? Via de snelle zorgvergelijker kan jij vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld alternatieve geneesmiddelen / dieetadvies. Overstappen van polis is binnen 2 minuten gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is soms niet makkelijk. Begrippen als Mantelzorg en Declareren zal je moeten overwegen. Ze ontvangen je graag als klant, van Avéro Achmea of National Academic tot aan Delta Lloyd en Zekur. Hoe ontdek ik een betrouwbare verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via een zorgvergelijker bekijk je rap en eenvoudig een goedkope verzekering die in lijn is met je individuele wensen. Problemen? Op deze website vind je makkelijke details over de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Je kunt hier ook terecht voor Monster zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Nieuwendijk? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. De vergoeding komt tot stand door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Met onze vergelijker – inclusief handige filters – check je binnen 1 minuut welke verzekeraar voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-nieuwendijk


Populaire zorgpolis in Nieuwendijk?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Leuth afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Univé, Bewuzt, Interpolis. Hieronder bekijk je een aantal factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je heen kunt. Via een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorginstellingen voor bijvoorbeeld Adenocarcinoom of Kaalheid, echter ook Lalofobie en Syndroom van Charles Bonnet. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgverleners. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (max €500). Het voordeel is een betaalbare verzekering. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra polis voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Werkendam) of mogelijk een school. Je hebt recht op korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuwendijk?
Nu beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Nieuwendijk of in deze buurt. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en simpeler via het internet. Hierna lees jij onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 500).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 27 stuks per jaar).
 7. Selecteer de uitkering voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is PMA afsluiten) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Nieuwendijk?

Jouw basispakket compenseert een groot deel van de zorgkosten in Nieuwendijk. Zodoende worden kosten gedekt van onder andere Medicijnen, Huisarts, Medisch specialist, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Ergotherapie. Inventariseer de condities van jouw huidige polis en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Hieronder spot je een paar gebruikelijke zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Nieuwendijk wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Het basispakket betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: loop na of je verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Nieuwendijk. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Nieuwendijk? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische reden of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van €40 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Nieuwendijk is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er een aantal zorgbedrijven in de streek Werkendam. Zoals kraamzorg, diëtetiek, podotherapie, logopedie maar ook psychologische zorg, stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie, apotheek. De vergoedingen zijn erg wisselend bij Ik of Pro Life. Check de kleine lettertjes van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Dekking Farmacie.

Verzekeringskantoor in Nieuwendijk

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak t.a.v. de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Nieuwendijk. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit m.b.t. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur bespreekt je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuwendijk