Loading...

Zorgverzekering Nieuw-Vossemeer Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Nieuw-Vossemeer. Dit kan o.a. naar Menzis, VGZ, CZ, Achmea, FBTO. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is dus slim om het huidige contract goed te bekijken. Klopt deze bestaande polis met jouw omstandigheden? Met behulp van deze snelle zorgvergelijker kan iedereen vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende dekkingen als oedeemtherapie plus epilatie. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Probleemloos overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een goede zorgverzekering is tamelijk frustrerend. Aspecten zoals Drempelinkomen en CAK komen veelvuldig voorbij. Er zijn nogal wat aanbieders, van C4Me of Menzis tot bijv. Interpolis en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een aantrekkelijke polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via onze zorgvergelijker detecteer je direct en gemakkelijk een voordelige verzekering die overeenkomt met de zorgwensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees jij praktische gegevens met betrekking tot de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis. Zie ook meer over Minnertsga zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Nieuw-Vossemeer? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden kun je al veel besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Middels de vergelijk module – met bruikbare filters – spot je snel welke organisatie voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum, Besured betreft vaak een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-nieuw-vossemeer


Veel gekozen zorgpolis in Nieuw-Vossemeer?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Lemelerveld afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Zilveren kruis, Univé, Bewuzt. Op deze pagina bekijk je nuttige variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je heen kunt. Met een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Chronisch polymorfe lichtdermatose of Eetbuienstoornis, en tevens voor bijv. Pleuritis en Saliromanie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgaanbieders. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (de max is €500). Het voordeel is een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra aanvulling voor fysiotherapie, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Steenbergen) of wellicht een school. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (korting van 5-10%). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Nieuw-Vossemeer?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Nieuw-Vossemeer of in een omliggende plaats. Echter, het kan nog sneller en nog effectiever via internet. Onderstaand spot je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 12 per jaar).
 7. Bepaal de dekking m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. FBTO afsluiten) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Nieuw-Vossemeer?

De basispolis vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Nieuw-Vossemeer. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Huisarts, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Dieetadvies, Verloskundige zorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de voorwaarden van jouw actuele verzekering en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Verderop check je een paar erkende zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Nieuw-Vossemeer wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Advies: trek even na of de assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Nieuw-Vossemeer. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Nieuw-Vossemeer? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €70 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Nieuw-Vossemeer zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Er zijn nog velerlei zorgbedrijven in de gemeente Steenbergen. Bijvoorbeeld: ergotherapie, logopedie, diëtetiek, podotherapie maar ook psychologische zorg, apotheek, audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij C4Me of Zilveren Kruis. Bestudeer de condities van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Dekking EMDR.

Verzekeringskantoor in Nieuw-Vossemeer

Heb jij het liefst face to face contact inzake je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Nieuw-Vossemeer. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist geeft advies op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon controleert de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Nieuw-Vossemeer