Loading...

Zorgverzekering Maren-Kessel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Aan het einde van het jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Maren-Kessel. Bijvoorbeeld naar OHRA, FBTO, VGZ, CZ, Achmea. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Past deze geldende polis bij jouw situatie? Geholpen door een nuttige zorgvergelijker kan men rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende verzekeringen zoals o.a. vergoeding bril en contactlenzen plus vaccinaties. Het overstappen is binnen mum van tijd gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is soms ingewikkeld. Termen als Natura zorgverzekering + Declareren zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van CZ of Pro Life tot bijv. HEMA en Stad Holland. Hoe stap ik over naar een goedkope verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker bekijk je vlug en zonder problemen een geschikte verzekering die in lijn is met jouw zorgbehoefte. Hulp nodig? Op deze website bekijk jij makkelijke informatie over de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, restitutiepolis, eigen risico. Bekijk ook meer info over Linne zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Maren-Kessel? De premies van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. Het tarief wordt bepaald door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Aan de hand van de vergelijk module – met bruikbare filters – tref jij binnen 1 minuut welke polis voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, HEMA, Besured, Promovendum is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-maren-kessel


Veel gekozen zorgpolis in Maren-Kessel?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Kampen afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van Univé, United Consumers, Bewuzt, Interpolis. Hierna bekijk je enkele begrippen waar je zeker op moet letten. Via deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutiepolis en een naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel schommelen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners voor bijvoorbeeld Borstkanker of Incubatieperiode, en tevens voor bijv. Macrofilie en Rett-syndroom. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij circa 90% van de zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een betaalbare verzekering. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra dekking voor brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van extra aanvullende zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Oss) of via een hogeschool / universiteit. Je ontvangt korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Maren-Kessel?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Maren-Kessel of in een omliggende plaats. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker online. Hier lees je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (kies bijv. zes behandelingen).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen aangaande lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld VGZ zorgpolis) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Maren-Kessel?

Jouw basisverzekering vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Maren-Kessel. Zo staat de verzekeraar garant voor onder andere Medicijnen, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Huisarts maar ook Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Dieetadvies. Bekijk de algemene voorwaarden van jouw huidige modules en bekijk wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Op onze website check jij enige veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in Maren-Kessel wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: verifieer of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Maren-Kessel. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Maren-Kessel? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €60 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Maren-Kessel zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je allerlei verschillende types zorg in de buurt van Oss. Neem nou podotherapie, kraamzorg, logopedie, ergotherapie maar ook audicien, stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij inTwente of VvAA. Check de dekking van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking ADL-hond.

Verzekeringskantoor in Maren-Kessel

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak inzake een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Maren-Kessel. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige bespreekt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Maren-Kessel