Loading...

Zorgverzekering Malden Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Malden. Veel gekozen partijen zijn FBTO, Achmea, Menzis, CZ, OHRA. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is slim om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Klopt deze bestaande zorgverzekering bij jouw situatie? Geholpen door onze innovatieve zorgvergelijker kan je rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan zoek je een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen als anticonceptie of homeopathie. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is best niet eenvoudig. Begrippen als Zvw + Tweedelijnszorg komen veelvuldig voorbij. Er zijn nogal wat aanbieders, van Bewuzt of ONVZ tot bijvoorbeeld De Goudse en Univé. Hoe stap ik over naar een betaalbare aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Door gebruik te maken van een zorgvergelijker bekijk je gelijk en ongecompliceerd een aantrekkelijke verzekering die past bij jouw zorgwensen. Hulp nodig? Op deze pagina lees jij praktische details over de restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Zie ook meer over Lijnden zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in januari 2023 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Malden? De prijzen van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De premie kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. D.m.v. de polisvergelijker – inclusief handige filters – zoek je supersnel welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg betreft vaak een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-malden


Betrouwbare zorgpolis in Malden?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Kaard afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Bewuzt, Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis. Op deze pagina bekijk je belangrijke factoren die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. Aan de hand van een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Cheilognathopalatoschisis of Infectie, maar ook Malletvinger en Progressieve myositis ossificans. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 ligt dit op €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, gemeente (Heumen) of via een hogeschool / universiteit. Het voordeel is een mooie korting op de polis (korting van 5-10%). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Malden?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Malden of rondom deze plaats. Maar dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker d.m.v. internet. Hierna tref je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Neem een besluit over het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn 9 stuks per jaar).
 7. Selecteer de uitbetalingen voor lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. Salland Zorgverzekering zorgpolis) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Malden?

Jouw basispolis vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Malden. Hiermee worden kosten gedekt van zaken als Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer en tevens Verloskundige zorg, Dieetadvies, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Check de kleine letters van de huidige polis en bekijk welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Hierna bekijk jij enige gangbare zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Malden wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Goed om te weten: loop na of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Malden. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Malden? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Enige uitzondering is een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €55 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Malden moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er velerlei soorten zorg in de buurt van Heumen. Neem nou kraamzorg, diëtetiek, logopedie, podotherapie of ook apotheek, psychologische zorg, audicien, stoppen met roken, haptonomie. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij HEMA of ZieZo. Controleer de kleine lettertjes van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Dekking Acnébehandeling.

Verzekeringskantoor in Malden

Wil je het liefstface to face contact omtrent de zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Malden. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige bespreekt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Malden