Loading...

Zorgverzekering Maarheeze Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Maarheeze. Dit kan o.a. naar OHRA, Achmea, CZ, Menzis, FBTO. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Past jouw bestaande zorgverzekering met jouw omstandigheden? Met behulp van de snelle zorgvergelijker mag ook jij direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals o.a. opticien + kraamzorg. De overstap is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is vaak frustrerend. Zaken als EHIC + Zorgverzekering vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van C4Me of PNOZorg tot bijv. DSW en Stad Holland. Hoe achterhaal ik een goedkope verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels een zorgvergelijker bekijk je direct en moeiteloos een voordelige verzekering die spoort met je individuele wensen. Kom je er niet uit? Op deze pagina vind je makkelijke details aangaande de restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Leutingewolde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Maarheeze? De premies van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Middels onze vergelijker – en de speciale filters – bekijk je gelijk welke aanbieder de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Wil je extra besparen op jouw premie? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-maarheeze


Populaire zorgpolis in Maarheeze?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Jellum afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Univé, United Consumers, Interpolis. Op deze pagina ontdek je een aantal onderdelen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Apoptose of Koliekpijn, echter ook Mozaïcisme en Transfobie. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 is dat €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn lagere maandlasten. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Cranendonck) of via een opleiding. Je ontvangt een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Maarheeze?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Maarheeze of ergens in de buurt. Let op: je doet dit veel rapper en nog effectiever d.m.v. internet. Hierna check jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. zes per jaar).
 7. Bepaal een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn DSW zorgpolis) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Maarheeze?

Jouw basisverzekering staat garant voor veel zorgkosten in Maarheeze. Op die manier ben je standaard verzekerd voor onder andere Huisarts, Ziekenhuis, Medicijnen, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Ergotherapie, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg. Lees de algemene voorwaarden van jouw huidige verzekering en bekijk wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op deze pagina tref jij meerdere algemene zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Maarheeze wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Let op: verifieer of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Maarheeze. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Maarheeze? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €35 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Maarheeze is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog vele soorten zorg in de gemeente Cranendonck. Neem nou ergotherapie, podotherapie, diëtetiek, kraamzorg of apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien, stoppen met roken. De financiële compensaties wisselen nogal bij De Amersfoortse of ZorgDirect. Controleer de kleine lettertjes van jouw verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Ziekenvervoer.

Verzekeringskantoor in Maarheeze

Heb jij het liefst face to face contact rondom je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Maarheeze. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou inzake pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist checkt jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Maarheeze