Loading...

Zorgverzekering Linne Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je overstappen van zorgverzekering in Linne. Bijvoorbeeld naar VGZ, FBTO, Menzis, Achmea, OHRA. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om de huidige verzekering goed door te nemen. Past deze afgesloten zorgverzekering nog met jouw situatie? Via de snelle zorgvergelijker mag ook jij vlug en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden als bijv. huidbehandelingen + oefentherapie. De overstap is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Hulp bij overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is nogal niet eenvoudig. Aspecten zoals Internet zorgverzekering + Restitutiepolis zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van ZorgDirect of Pro Life tot o.a. FBTO en VvAA. Hoe vind ik een goede verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van de zorgvergelijker vind je gelijk en zonder problemen een betrouwbare verzekering die aansluit op je behoeften. Problemen? Op deze website vind je nuttige gegevens met betrekking tot de naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico. Zie ook meer over Langenboom zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Linne? De premies van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met onze vergelijker – met bruikbare filters – spot je snel welke assuradeur voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-linne


De beste zorgpolis in Linne?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Horssen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Univé, United Consumers, Bewuzt, Interpolis. Op deze pagina ontdek je cruciale variabelen die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Acrovesiculeus eczeem of Foetor ex ore, en tevens voor bijv. Parafilie en Wernicke-syndroom. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een aantrekkelijk tarief. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra dekking voor tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, gemeente (Maasgouw) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je ontvangt korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Linne?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Linne of in een omliggende plaats. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en eenvoudiger op internet. Onderstaand spot jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(75% vergoed tot € 500).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 18 behandelingen).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn C4Me polis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Linne?

Jouw basisverzekering dekt veel zorgkosten in Linne. Op die manier staat de verzekeraar garant voor zaken als Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Huisarts, Medicijnen. Maar denk ook aan Dieetadvies, Revalidatiezorg, Ergotherapie, Verloskundige zorg. Check de polisvoorwaarden van jouw actuele dekking om te zien wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop tref jij een aantal erkende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Linne wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Advies: check even of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Limburg. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Linne. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basispolis. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Linne? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €70 per jaar tot €300 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Linne zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er allerlei zorgbedrijven in de buurt van Maasgouw. Bijvoorbeeld: ergotherapie, logopedie, kraamzorg, podotherapie en ook apotheek, psychologische zorg, haptonomie, audicien, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij DSW of OZF. Controleer de afspraken van de polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Vaccinaties voor reizen naar het buitenland.

Verzekeringskantoor in Linne

Houd jij van persoonlijk contact m.b.t. de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Linne. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige bekijkt de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Linne