Loading...

Zorgverzekering Lepelstraat Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Ieder jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Lepelstraat. Bijvoorbeeld naar VGZ, CZ, Menzis, Achmea, OHRA. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om jouw huidige polis goed door te nemen. Matcht deze geldende dekking met jouw omstandigheden? Via deze praktische zorgvergelijker kan men rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende zekerheden als zwangerschap en geboorte plus vergoeding bril en contactlenzen. Het overstappen is razendsnel afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is nogal lastig. Begrippen als Zorgaanbieders of Tweedelijnszorg vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van De Amersfoortse of PNOZorg tot o.a. Delta Lloyd en Univé. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een gewoon goede polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij onze zorgvergelijker detecteer je direct en gemakkelijk een aantrekkelijke verzekering die past bij de zorgwensen. Kom je er niet uit? Op deze pagina bekijk jij makkelijke informatie met betrekking tot de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico. Zie ook meer over Kring van Dorth zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Lepelstraat? De kosten van de basisverzekeringen verschillen sterk, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. De kostprijs hangt o.a. af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. D.m.v. de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – tref je binnen 1 minuut welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot eind januari 2023. Nog meer besparen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-lepelstraat


Veel gekozen zorgpolis in Lepelstraat?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Holwierde afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers. Op deze site ontdek je veel besproken begrippen die van belang zijn. Aan de hand van deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorgadressen waar je terecht kunt. Met een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Apoptose of Hypospadie, maar ook Nymfomanie en Zonnesteek. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2023 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (maximaal €500). Jouw “win” is een betaalbare verzekering. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Naast de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Veel gekozen: een extra module voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Bergen op Zoom) of via een hogeschool / universiteit. Je krijgt een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lepelstraat?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Lepelstraat of omgeving. Maar je doet dit veel rapper en simpeler online. Hieronder check je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld 18 keer p/jaar).
 7. Kies de uitkering aangaande brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld Interpolis zorgverzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Lepelstraat?

Jouw basispakket staat garant voor de meeste zorgkosten in Lepelstraat. Hiermee staat de verzekeraar garant voor bijv. Huisarts, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Dieetadvies, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg. Check de condities van jouw huidige polis en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Hieronder vind je enkele algemene zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Lepelstraat is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Let op: inspecteer of jouw verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Lepelstraat. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Lepelstraat? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van een paar tientjes per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Lepelstraat is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er velerlei zorgbedrijven in en rondom Bergen op Zoom. Denk aan: logopedie, podotherapie, ergotherapie, diëtetiek of ook psychologische zorg, haptonomie, apotheek, plastische chirurgie, stoppen met roken. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij CZdirect en VGZ. Bestudeer de kleine lettertjes van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Zorgverzekering Telefoneerhulpmiddelen.

Verzekeringskantoor in Lepelstraat

Houd jij van een “echt” gesprek omtrent een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor de verzekeringsmaatschappij in Lepelstraat. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur controleert jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lepelstraat