Loading...

Zorgverzekering Lengel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf half november tot eind december kan je overstappen van zorgverzekering in Lengel. Populaire keuzes zijn Achmea, CZ, FBTO, OHRA, Menzis. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Past de actuele polis met jouw omstandigheden? Aan de hand van een handige zorgvergelijker kan jij vandaag nog, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals o.a. beweegzorg en acnetherapie. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes gepiept.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een passende zorgverzekering is soms moeilijk. Aspecten zoals Zorgpolis of Gemoedsbezwaarde vliegen je om de oren. Er zijn talloos veel assuranten, van AnderZorg of Menzis tot Ditzo en Zilveren Kruis. Hoe vind ik een gewoon goede verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Geholpen door de zorgvergelijker achterhaal je gelijk en eenvoudig een duidelijke verzekering die matcht met alle behoeften. Is het lastig? Op deze pagina check jij nuttige informatie ten aanzien van restitutiepolis, naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Bekijk ook meer info over Krewerd zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Lengel? De prijzen van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De premie kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van de polisvergelijker – met bruikbare filters – zoek jij snel welke verzekeraar in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot eind januari 2023. Nog meer besparen op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Promovendum betreft vaak een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-lengel


Veel gekozen zorgpolis in Lengel?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Holthone afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Bewuzt, Univé, Zilveren kruis. Hieronder vind je veel besproken onderdelen die van belang zijn. Met deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je heen kunt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgverleners voor onder andere Cariës of Efebofilie, maar ook Lyme-ziekte en Syndroom van Cushing. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgaanbieders. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (maximaal €500). Jouw “win” is een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Opties: een extra module voor tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Montferland) of mogelijk een opleiding. Je krijgt een mooie korting op de polis (korting van 5-10%). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met je wensenlijstje voor de zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Lengel?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Lengel of ergens in de buurt. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever d.m.v. internet. Hierna bekijk jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (onder andere twaalf behandelingen).
 7. Bepaal de dekking aangaande brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is De Friesland zorgverzekering) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Lengel?

De basisverzekering betaalt een groot deel van de zorgkosten in Lengel. Hiermee worden kosten gedekt van bijv. Medisch specialist, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Ziekenhuis. Echter ook Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Logopedie, Dieetadvies. Inventariseer de algemene voorwaarden van jouw actuele verzekeraar om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina spot je enige populaire zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Lengel wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: trek even na of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Lengel. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via het basispakket. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Lengel? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €65 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Lengel zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Tevens zijn er een aantal soorten zorg in de gemeente Montferland. Neem nou ergotherapie, logopedie, podotherapie, diëtetiek of haptonomie, psychologische zorg, plastische chirurgie, stoppen met roken, audicien. De vergoedingen wisselen nogal bij Kiemer of National Academic. Controleer de voorwaarden van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Taperingstrips.

Verzekeringskantoor in Lengel

Houd jij van een “echt” gesprek inzake een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Lengel. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider bespreekt je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Lengel