Loading...

Zorgverzekering Landhorst Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf half november tot eind december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Landhorst. Veel gekozen partijen zijn OHRA, Achmea, Menzis, CZ, FBTO. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Past jouw actuele polis nog met jouw situatie? Via de slimme zorgvergelijker kan je snel en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies aanvullende modules zoals beweegzorg en acupunctuur. Overstappen van verzekeraar is razendsnel gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is redelijk complex. Begrippen als Mantelzorg of Combinatiepolis zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van Promovendum of PNOZorg tot bijvoorbeeld Interpolis en United Consumers. Hoe stap ik over naar een passende aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Geholpen door een zorgvergelijker achterhaal je snel en ongecompliceerd een goedkope verzekering die in lijn is met alle individuele wensen. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref je handige gegevens m.b.t. de eigen risico, basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Zie ook meer over Klein Zundert zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Landhorst? De kosten van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Via de polisvergelijker – en de speciale filters – zoek je gelijk welke polis voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-landhorst


Betrouwbare zorgpolis in Landhorst?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Herwijnen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Univé, United Consumers, Zilveren kruis. Hierna tref je een aantal factoren die van belang zijn. Aan de hand van deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorginstellingen voor onder andere Asperger-syndroom of Kinderziekte, echter ook Monomanie en Polyposis nasi. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €400 (de max is €500). Het voordeel is een betaalbare premie. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Afgezien van het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Voorbeelden zijn een extra dekking voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, tandarts. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, de gemeente (Sint Anthonis) of juist een onderwijsinstelling. Je hebt recht op korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Landhorst?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Landhorst of in een omliggende plaats. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever op internet. Hieronder check je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 9 behandelingen).
 7. Bepaal de gewenste vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn FBTO verzekering) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Landhorst?

De basispolis staat garant voor veel zorgkosten in Landhorst. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Ziekenvervoer, Huisarts, Bloedonderzoek, Medisch specialist maar ook Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Logopedie, Ergotherapie. Inventariseer de algemene voorwaarden van de huidige verzekering en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Scroll verder, daar check jij enkele populaire zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Landhorst is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Handig: controleer goed of je assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Landhorst. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Landhorst? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €30 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Landhorst moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Tevens zijn er allerlei soorten zorg in de gemeente Sint Anthonis. Neem nou kraamzorg, logopedie, podotherapie, diëtetiek en apotheek, haptonomie, stoppen met roken, audicien, psychologische zorg. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij De Friesland en Promovendum. Bekijk de kleine lettertjes van je verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgverzekering Soa.

Verzekeringskantoor in Landhorst

Wil je het liefstpersoonlijk contact rondom je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Landhorst. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou m.b.t. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon checkt je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Landhorst