Loading...

Zorgverzekering Kraggenburg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je overstappen van zorgverzekering in Kraggenburg. Denk bijvoorbeeld aan CZ, Menzis, FBTO, OHRA, Achmea. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Matcht deze bestaande zorgverzekering met jouw omstandigheden? Met behulp van de handige zorgvergelijker kun je direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen zoals beweegzorg / alternatieve zorg. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is redelijk gecompliceerd. Termen als Niet-gecontracteerde zorg + Gemoedsbezwaarde zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van Bewuzt of Kiemer tot bijv. De Goudse en Stad Holland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een geschikte verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via onze zorgvergelijker detecteer je direct en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die spoort met alle wensen. Hulp nodig? Hier vind jij makkelijke adviezen m.b.t. de restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Zie ook meer over Kapel Avezaath zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Kraggenburg? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De prijs komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – zoek jij snel welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Besured is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-kraggenburg


Populaire zorgpolis in Kraggenburg?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Helden afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, United Consumers, Univé, Interpolis. Op deze pagina vind je enkele aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor aandoeningen als Catatonie of Encoprese, maar ook Loopgravenkoorts en Syndroom van Cotard. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis ben je welkom bij minder zorgaanbieders. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra dekking voor tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Noordoostpolder) of via een vereniging. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kraggenburg?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Kraggenburg of rondom deze plaats. Tip: het kan nog sneller en eenvoudiger online. Hier bekijk je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn twaalf behandelingen).
 7. Kies een vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld OZF) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Kraggenburg?

De basisverzekering staat garant voor de meeste zorgkosten in Kraggenburg. Zo worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Medicijnen, Medisch specialist, Bloedonderzoek en Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Ergotherapie, Dieetadvies. Bekijk de voorwaarden van je huidige modules en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina check jij meerdere gangbare zorginstellingen in de provincie Flevoland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Kraggenburg is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Advies: loop na of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Flevoland. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Kraggenburg. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basispolis. Dat gaat niet op voor kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Kraggenburg? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €60 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Kraggenburg is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Daarnaast zijn er een aantal zorginstellingen in de buurt van Noordoostpolder. Bijvoorbeeld: kraamzorg, ergotherapie, logopedie, diëtetiek en ook psychologische zorg, audicien, haptonomie, stoppen met roken, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij Avéro Achmea of National Academic. Bekijk de voorwaarden van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Relatietherapie.

Verzekeringskantoor in Kraggenburg

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact inzake de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Kraggenburg. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur controleert je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kraggenburg