Loading...

Zorgverzekering Klaaswaal Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf 12 november kan je overstappen van zorgverzekering in Klaaswaal. Veel gekozen partijen zijn Menzis, Achmea, VGZ, OHRA, FBTO. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Past de huidige polis met jouw behoeften? Geholpen door onze nuttige zorgvergelijker kan men snel en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals brillen en lenzen of gezinsplanning. Het overstappen is binnen 2 minuten gedaan.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is vaak niet eenvoudig. Termen als Gemoedsbezwaarde + Basispakket zullen je aandacht nodig hebben. Je kunt bijna overal wel terecht, van AnderZorg of ONVZ tot bijv. CZdirect en VvAA. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een geschikte verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels een zorgvergelijker tref je rap en eenvoudig een betrouwbare verzekering die aansluit op jouw wensen. Meer info? Op deze website spot je nuttige specificaties m.b.t. de naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor IJsselmuiden zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in mei 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Klaaswaal? De premies van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – spot jij supersnel welke polis voor jou het meest voordelig is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, HEMA is vaak een budget- of naturapolis. Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-klaaswaal


De beste zorgpolis in Klaaswaal?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei partijen met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Havelterberg afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Univé, Interpolis, Bewuzt, United Consumers. Op deze site bekijk je veel besproken aspecten die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners voor onder andere Agorafobie of Feochromocytoom, maar ook Pedofilie en Syndroom van Alport. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar minder ziekenhuizen/zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra polis voor medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, gemeente (Cromstrijen) of mogelijk een onderwijsinstelling. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Soms is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Klaaswaal?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Klaaswaal of in deze buurt. Goed om te weten: het kan nog sneller en eenvoudiger online. Hieronder spot je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. achttien per jaar).
 7. Beslis over de dekking voor lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. OHRA vergoedingen) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Klaaswaal?

Jouw basispakket betaalt allerlei zorgkosten in Klaaswaal. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Huisarts, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medicijnen en Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Logopedie. Lees de polisvoorwaarden van de actuele verzekering en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Op onze website vind jij enkele gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Klaaswaal wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: trek even na of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Klaaswaal. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit het basispakket. Altijd wel voor: kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Klaaswaal? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €45 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Klaaswaal moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Daarnaast zijn er allerlei zorginstanties in en rondom Cromstrijen. Denk aan: podotherapie, diëtetiek, logopedie, kraamzorg of audicien, haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek. De financiële compensaties wisselen nogal bij FBTO en ZieZo. Bekijk de condities van je verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Plastische chirurgie.

Verzekeringskantoor in Klaaswaal

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact t.a.v. je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Klaaswaal. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon bespreekt je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Klaaswaal