Loading...

Zorgverzekering Kinderdijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet een zorgverzekering hebben. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Kinderdijk. Veel gekozen partijen zijn Achmea, FBTO, OHRA, Menzis, VGZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om het huidige contract goed door te nemen. Past de geldende verzekering bij jouw situatie? Met behulp van deze nuttige zorgvergelijker mag ook jij snel en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende verzekeringen zoals o.a. zwangerschap en bevalling of orthodontie. Overstappen van aanbieder is echt zo gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is soms complex. Termen als Gemoedsbezwaarden of Betalingsachterstand zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van Bewuzt of OZF tot bijv. De Friesland en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een aantrekkelijke verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via onze zorgvergelijker achterhaal je rap en gemakkelijk een voordelige verzekering die aansluit op alle behoeften. Problemen? Op deze website tref jij praktische adviezen aangaande de eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar IJmuiden zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Kinderdijk? De kosten van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. Wat de scherpste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De prijs hangt o.a. af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. onze vergelijker – met handige zoekfuncties – check jij binnen enkele minuten welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Nog meer besparen op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, Promovendum is doorgaans een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-kinderdijk


Populaire zorgpolis in Kinderdijk?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Hauwert afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Univé, Zilveren kruis, United Consumers. Op deze pagina vind je veel besproken aspecten die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorginstellingen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutiepolis kies je zelf je zorgverleners voor aandoeningen als Automutilatie of Hypoglykemie, en tevens voor bijv. Orgaanfalen en Slaapapneu. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf “meebetaalt” als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (max €500). Jouw “win” is een lagere premie. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra dekking voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, je gemeente (Molenwaard) of via een opleiding. Je ontvangt een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kinderdijk?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Kinderdijk of in een omliggende plaats. Goed om te weten: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger op internet. Onderstaand bekijk je onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn 12 stuks per jaar).
 7. Selecteer een vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn Menzis vergoedingen) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Kinderdijk?

De basisverzekering betaalt veel zorgkosten in Kinderdijk. Zodoende worden kosten gedekt van onder andere Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer en tevens Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Logopedie, Dieetadvies. Lees de kleine letters van de actuele polis om te zien wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina spot je meerdere gangbare zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Kinderdijk wordt gedekt uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? De basisverzekering zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Advies: verifieer of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Kinderdijk. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Kinderdijk? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €75 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Kinderdijk is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekering. Tevens zijn er een aantal zorginstanties in en rondom Molenwaard. Zoals logopedie, podotherapie, ergotherapie, diëtetiek maar ook apotheek, plastische chirurgie, stoppen met roken, psychologische zorg, haptonomie. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij Kiemer of UMC Zorgverzekering. Bekijk de dekking van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Pijnvermindering.

Verzekeringskantoor in Kinderdijk

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek inzake jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Kinderdijk. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur bekijkt je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kinderdijk