Loading...

Zorgverzekering Kelpen-Oler Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar kan je switchen van zorgverzekering in Kelpen-Oler. Dit kan o.a. naar FBTO, OHRA, Menzis, Achmea, VGZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om jouw lopende verzekering goed door te nemen. Past deze geldende polis nog met jouw situatie? Via de nuttige zorgvergelijker kan men nu, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende polissen als bijv. alternatieve geneeswijzen + preventieve zorg. Overstappen van polis is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is tamelijk complex. Feiten zoals Verzekeringsplicht + Mantelzorg zal je moeten overwegen. Er zijn talloos veel assuranten, van De Amersfoortse of Kiemer tot aan De Goudse en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een passende verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door onze zorgvergelijker achterhaal je gelijk en eenvoudig een goedkope verzekering die in lijn is met alle behoeften. Meer info? Hier tref jij handige info aangaande de basisverzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, naturapolis. Lees ook alles over Hulten zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Kelpen-Oler? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Met de polisvergelijker – inclusief handige filters – tref jij direct welke verzekeraar in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Besured, Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum is vaak een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-kelpen-oler


Veel gekozen zorgpolis in Kelpen-Oler?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Harlingen afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Interpolis, Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis. Hieronder lees je meer over een aantal onderdelen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor problemen zoals Cefaal hematoom of Gangreen, maar ook Koude rilling en Vleesboom. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 bedraagt dit €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €300 (maximaal €500). De reden hiervoor is een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, een gemeente (Leudal) of via een opleiding. Het voordeel is een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Kelpen-Oler?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Kelpen-Oler of rondom deze plaats. Tip: dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler via internet. Hieronder vind je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (kies bijv. achttien stuks per jaar).
 7. Beslis over de uitkering t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld CZ vergoedingen) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Kelpen-Oler?

Jouw basispolis compenseert veel voorkomende zorgkosten in Kelpen-Oler. Daarmee worden kosten gedekt van onder andere Ziekenhuis, Huisarts, Medisch specialist, Bloedonderzoek en tevens Logopedie, Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de voorwaarden van de actuele modules en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Scroll verder, daar spot jij enige veel voorkomende zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Kelpen-Oler wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? De basisverzekering vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: controleer goed of jouw assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Kelpen-Oler. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Kelpen-Oler? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische reden of of optische hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €25 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Kelpen-Oler is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal soorten zorg in de streek Leudal. Bijvoorbeeld: diëtetiek, ergotherapie, logopedie, kraamzorg of psychologische zorg, apotheek, plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij Kiemer of ZieZo. Bekijk de kleine lettertjes van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Papegaai.

Verzekeringskantoor in Kelpen-Oler

Wil je het liefstpersoonlijk contact inzake jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in Kelpen-Oler. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist bespreekt de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Kelpen-Oler