Loading...

Zorgverzekering Keijenborg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Keijenborg. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, FBTO, Achmea, OHRA, Menzis. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Past jouw actuele polis bij jouw situatie? Met medewerking van onze nuttige zorgvergelijker kan iedereen direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals opticien of preventieve zorg. De overstap is binnen 5 minuten gedaan.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is nogal niet eenvoudig. Termen als AWBZ + Aanvullende verzekering komen veelvuldig voorbij. En er zijn tientallen polissen, van CZ of PNOZorg tot aan Delta Lloyd en VGZ. Hoe stap ik over naar een betrouwbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door onze zorgvergelijker detecteer je snel en eenvoudig een aantrekkelijke verzekering die klopt met de zorgwensen. Problemen? Op deze pagina check jij nuttige details ten aanzien van basisverzekering, restitutiepolis, naturapolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Hulshorst zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Keijenborg? De tarieven van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Met de zorgvergelijker – inclusief handige filters – zoek je snel welke verzekeringspolis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Nog meer besparen op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg is vaak een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-keijenborg


De beste zorgpolis in Keijenborg?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Harkema afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Interpolis, Univé, Bewuzt. Op deze pagina tref je cruciale begrippen die jou verder op weg helpen. Via deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of naturapolis. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgadressen waar je heen kunt. Met een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Colitis ulcerosa of Hepatitis B, maar ook Mentale retardatie en Vasculitis. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (maximaal €500). Het voordeel is een lagere premie. Voel jij je vitaal, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Denk aan een extra verzekering voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Bronckhorst) of via een school. Je krijgt korting op de premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Keijenborg?
Gelijk profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Keijenborg of in deze buurt. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler op internet. Onderstaand bekijk jij de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (kies bijv. 36 per jaar).
 7. Beslis over de uitkering t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. Bewuzt vergoedingen) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Keijenborg?

De basisverzekering compenseert veel zorgkosten in Keijenborg. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis, Medisch specialist. Echter ook Verloskundige zorg, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies. Check de polisvoorwaarden van jouw actuele dekking en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Hieronder lees je enkele algemene zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Keijenborg wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een ziekenhuisopname? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: verifieer of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Keijenborg. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Keijenborg? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €25 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Keijenborg moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er een aantal zorginstanties in en rondom Bronckhorst. Onder andere: diëtetiek, kraamzorg, podotherapie, logopedie en stoppen met roken, apotheek, audicien, haptonomie, plastische chirurgie. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Ik of National Academic. Check de kleine lettertjes van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Overmatig zweten.

Verzekeringskantoor in Keijenborg

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact omtrent een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Keijenborg. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist inventariseert jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Keijenborg