Loading...

Zorgverzekering Horn Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Horn. Dit kan o.a. naar FBTO, Achmea, OHRA, Menzis, CZ. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om jouw huidige polis goed te bekijken. Klopt deze geldende polis met jouw omstandigheden? Geholpen door de handige zorgvergelijker kun je direct, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals medische hulp buitenland / mindfulness. De overstap is echt zo afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is vaak moeilijk. Begrippen als Betalingsachterstand en Diagnose Behandelcombinatie zal je moeten overwegen. Er zijn talloos veel assuranten, van CZ of inTwente tot aan Interpolis en VvAA. Hoe achterhaal ik een voordelige verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door onze zorgvergelijker detecteer je vlug en eenvoudig een aantrekkelijke verzekering die past bij de zorgwensen. Hulp nodig? Op deze pagina bekijk je makkelijke informatie met betrekking tot de aanvullende verzekering, naturapolis, basisverzekering, restitutiepolis, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor Heumen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Horn? De kosten van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de voordeligste verzekering is is afhankelijk van veel factoren. De premie kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Met ons vergelijk script – en de speciale filters – spot je snel welke assuradeur voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2023. Extra veel voordeel op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum, HEMA is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-horn


Meest gekozen zorgpolis in Horn?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Goëngahuizen afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Hieronder ontdek je een aantal begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel fluctueren de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor aandoeningen als Cariës of Erythrasma, echter ook Paraskevidekatriafobie en Preoccupatie. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar alleen de aangesloten zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €100 (niet meer dan €500). Je profiteert van een aantrekkelijke prijs. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra dekking voor tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, jouw gemeente (Leudal) of soms een onderwijsinstelling. Je krijgt korting op de premie (korting van 5-10%). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Horn?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Horn of rondom deze plaats. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker op internet. Onderstaand check je onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Geef je wens door voor fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld zes keer p/jaar).
 7. Kies de dekking voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld AnderZorg november 2022) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Horn?

Jouw basisverzekering staat garant voor veel zorgkosten in Horn. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medicijnen, Medisch specialist maar ook Logopedie, Dieetadvies, Wijkverpleging, Ergotherapie. Check de kleine letters van jouw actuele polis en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar bekijk je meerdere erkende zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Horn wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: check even of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Limburg. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Horn. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Horn? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €40 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Horn moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Tevens zijn er een aantal verschillende types zorg in en rondom Leudal. Zoals podotherapie, logopedie, diëtetiek, kraamzorg of apotheek, stoppen met roken, haptonomie, audicien, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij Delta Lloyd of National Academic. Bekijk de kleine lettertjes van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Mammaprothese.

Verzekeringskantoor in Horn

Houd jij van face to face contact m.b.t. de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Horn. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist bekijkt je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Horn