Loading...

Zorgverzekering Hoogblokland Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Hoogblokland. Bijvoorbeeld naar Achmea, OHRA, FBTO, CZ, Menzis. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om de huidige verzekering goed door te nemen. Matcht jouw afgesloten polis met jouw behoeften? Aan de hand van een nuttige zorgvergelijker kun jij rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende polissen als EHBO-advies of kraamzorg. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is tamelijk lastig. Begrippen als Niet-gecontracteerde zorg + Tweedelijns zorg zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van Besured of Pro Life tot bijv. Ik en ZieZo. Hoe stap ik over naar een gewoon goede polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Aan de hand van de zorgvergelijker achterhaal je vlug en zonder problemen een goede verzekering die aansluit op alle wensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees je bruikbare info over de naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Hendrik-Ido-Ambacht zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Hoogblokland? De premies van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kun je eenvoudig besparen. De laagste premie kan per persoon verschillen. De premie wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels ons vergelijk script – met bruikbare filters – tref je direct welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Nog meer besparen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Promovendum, HEMA, Anderzorg betreft vaak een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-hoogblokland


Betrouwbare zorgpolis in Hoogblokland?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Genemuiden afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers. Hierna ontdek je veel besproken begrippen die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel verschillen de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners voor problemen zoals ACE-remmer of Hypopyon, maar ook Paraffineverslaving en Spierreuma. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorgverleners. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een aantrekkelijke prijs. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, jouw gemeente (Giessenlanden) of wellicht een onderwijsinstelling. Je ontvangt een lagere premie (korting van 5-10%). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Hoogblokland?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Hoogblokland of in een omliggende plaats. Handig: je doet dit veel rapper en gemakkelijker via internet. Hieronder spot je de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (onder andere zes keer p/jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is ONVZ oversluiten) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Hoogblokland?

Jouw basispakket compenseert allerlei zorgkosten in Hoogblokland. Zo staat de verzekeraar garant voor onder andere Ziekenhuis, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Medicijnen en tevens Dieetadvies, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging. Inventariseer de polisvoorwaarden van de huidige verzekeraar om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar spot je meerdere gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Hoogblokland is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? De basispolis zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: loop na of de verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Hoogblokland. Wat betaalt mijn verzekeraar? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via het basispakket. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Hoogblokland? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Dit is echter anders bij een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €65 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis keert 75% uit van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Hoogblokland zal wel een contract moeten hebben met je verzekering. Daarnaast zijn er allerlei zorginstanties in de buurt van Giessenlanden. Denk aan: logopedie, diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie of haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek, plastische chirurgie. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Ditzo en Univé. Bestudeer de dekking van je verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Zorgverzekering Leefstijladvies.

Verzekeringskantoor in Hoogblokland

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact ten aanzien van je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Hoogblokland. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider kijkt naar de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Hoogblokland