Loading...

Zorgverzekering Heukelom Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Heukelom. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, FBTO, Menzis, Achmea, CZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om de huidige verzekering goed door te nemen. Past deze afgesloten polis nog met jouw situatie? Aan de hand van deze scherpe zorgvergelijker kun jij vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen zoals oefentherapie plus medische hulp buitenland. De overstap is binnen 5 minuten gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is vaak niet eenvoudig. Zaken als Medicijnbeleid of Betalingsachterstand zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van De Amersfoortse of OZF tot bijvoorbeeld FBTO en Zilveren Kruis. Hoe stap ik over naar een betaalbare verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker bekijk je direct en gemakkelijk een goedkope verzekering die overeenkomt met de behoeften. Hulp nodig? Op deze pagina vind je makkelijke details ten aanzien van collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, restitutiepolis, eigen risico. Lees ook alles over Heel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Heukelom? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. De vergoeding komt tot stand door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – en de speciale filters – zoek jij binnen 1 minuut welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Anderzorg is doorgaans een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-heukelom


Betrouwbare zorgpolis in Heukelom?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Foxhol afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Univé, Interpolis, Bewuzt, United Consumers. Verderop vind je een aantal begrippen die jou verder op weg helpen. Via deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Met een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners voor o.a. Acute psychotische stoornis of Eczeem, echter ook Microfilie en Trichomonas vaginalis. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is dat €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (maximaal €500). Jouw “win” is een betaalbare polis. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra polis voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, gemeente (Oisterwijk) of soms een onderwijsinstelling. Je krijgt korting op de premie (korting van 5-10%). Vaak betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Heukelom?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Heukelom of rondom deze plaats. Echter, het kan nog sneller en duidelijker via het internet. Op deze pagina tref je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 9 stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld FBTO afsluiten) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Heukelom?

De basispolis dekt allerlei zorgkosten in Heukelom. Daarmee worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Huisarts, Medicijnen, Medisch specialist. Maar denk ook aan Ergotherapie, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg. Lees de algemene voorwaarden van de huidige dekking om te zien wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar check jij enkele gangbare zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Heukelom is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: loop na of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Heukelom. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Heukelom? Jouw bril en/of lenzen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €60 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Heukelom is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekering. Daarnaast zijn er vele zorgbedrijven in en rondom Oisterwijk. Denk aan: kraamzorg, podotherapie, diëtetiek, ergotherapie of ook stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie, apotheek, psychologische zorg. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Bewuzt of PMA. Bestudeer de afspraken van jouw verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgverzekering Infuuspomp.

Verzekeringskantoor in Heukelom

Houd jij van een persoonlijke afspraak m.b.t. jouw zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Heukelom. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider kijkt naar jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Heukelom